LASTİK İŞ

MEZARLIKLARA BAHAR BAKIMI

Gölcük 15.03.2016 - 09:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MEZARLIKLARA BAHAR BAKIMI

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, ilçemizdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, mezarlık bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. İlçemizde ki Şehitler Mahalle  Mezarlığı ve 17 Ağustos Mezarlığı´ndaki ağaçları budayan ekipler, çevre düzenlemesi, mezarlar arası yollara parke döşemesi ve yaz öncesi gerekli bakım çalışmalarını sürdürüyorlar. Mezarlıkların temizliği ve bakımını yaparak mezarlıkların istenen görünüme kavuşmasını sağlamaya çalışan ekipler, çalışmaları  yaz mevsimi öncesi tamamlamayı hedefliyorlar. “YAZ MEVSİMİNDEN  ÖNCE BU ÇALIŞMALARI TAMAMLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ” Gölcük  Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin mezarlıklarda sürdürdükleri çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, çalışmaları  yaz  gelmeden tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Şehitler  mahalle Mezarlığı ve 17 Ağustos Mezarlığını temizlemeye başlatıldığını  ifade eden Değirmenci: “İlçemizdeki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları başlattık. Şehitler mahalle  Mezarlığı ve 17 Ağustos Mezarlığı´nda, ekiplerimiz ağaçların budamasını yaparak, mezarlıkların çevre düzenlemesini ve temizliğini yapıyor. Yaz gelmeden önce bütün mezarlıklarımızda bu çalışmaları tamamlamayı düşünüyoruz’’şeklinde konuştu Ekiplerin yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise mezarlıkların İslam âlemi açısından çok büyük öneme sahip yerler olduğunu ve gerekli düzenlemelerin mutlaka yapılması gerektiğini belirttiler. Vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanlığı ekiplerine teşekkür ettiler. 
Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, ilçemizdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, mezarlık bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. İlçemizde ki Şehitler Mahalle  Mezarlığı ve 17 Ağustos Mezarlığı´ndaki ağaçları budayan ekipler, çevre düzenlemesi, mezarlar arası yollara parke döşemesi ve yaz öncesi gerekli bakım çalışmalarını sürdürüyorlar. Mezarlıkların temizliği ve bakımını yaparak mezarlıkların istenen görünüme kavuşmasını sağlamaya çalışan ekipler, çalışmaları  yaz mevsimi öncesi tamamlamayı hedefliyorlar.

“YAZ MEVSİMİNDEN  ÖNCE BU ÇALIŞMALARI TAMAMLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Gölcük  Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin mezarlıklarda sürdürdükleri çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, çalışmaları  yaz  gelmeden tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Şehitler  mahalle Mezarlığı ve 17 Ağustos Mezarlığını temizlemeye başlatıldığını  ifade eden Değirmenci: “İlçemizdeki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları başlattık. Şehitler mahalle  Mezarlığı ve 17 Ağustos Mezarlığı´nda, ekiplerimiz ağaçların budamasını yaparak, mezarlıkların çevre düzenlemesini ve temizliğini yapıyor. Yaz gelmeden önce bütün mezarlıklarımızda bu çalışmaları tamamlamayı düşünüyoruz’’şeklinde konuştu

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise mezarlıkların İslam âlemi açısından çok büyük öneme sahip yerler olduğunu ve gerekli düzenlemelerin mutlaka yapılması gerektiğini belirttiler. Vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanlığı ekiplerine teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.