LASTİK İŞ

MEZARLIKLARA RAMAZAN BAKIMI

Gölcük 18.05.2017 - 09:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEZARLIKLARA RAMAZAN BAKIMI

Gölcük Belediyesi; Mezarlıklar Müdürlüğü,Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa başlatılan mezalıklarda genel temizlik, bakım ve ot biçme çalışmaları devam ediyor.

Gölcük  ilçe mezarlıklarında periyodik aralıklarla temizlik çalışması yapan Gölcük Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı öncesinde de yabani ot temizliği ve bakım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında son dönem mevsimin bol yağışlı geçmesi nedeniyle mezarlık içerisinde hızlı bir şekilde büyüyen otlar, belediye ekipleri tarafından biçilerek temizleniyor. Mezarlık içerisindeki ulaşımı sağlayan yol kenarlarında yabani ot temizliği yapılarak biriken çöpler toplanıyor. Ayrıca yine yol kenarlarındaki deforme olan bordürler bakım ve onarımdan geçirilerek düzenlenirken ağaçlar da kireçleniyor. Mezarlıkta yürütülen bakım çalışmaları ile birlikte, otların temizlendiği bölgelerde vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat yapmaları sağlanıyor.
Gölcük Belediyesi; Mezarlıklar Müdürlüğü,Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa başlatılan mezalıklarda genel temizlik, bakım ve ot biçme çalışmaları devam ediyor.

Gölcük  ilçe mezarlıklarında periyodik aralıklarla temizlik çalışması yapan Gölcük Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı öncesinde de yabani ot temizliği ve bakım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında son dönem mevsimin bol yağışlı geçmesi nedeniyle mezarlık içerisinde hızlı bir şekilde büyüyen otlar, belediye ekipleri tarafından biçilerek temizleniyor. Mezarlık içerisindeki ulaşımı sağlayan yol kenarlarında yabani ot temizliği yapılarak biriken çöpler toplanıyor. Ayrıca yine yol kenarlarındaki deforme olan bordürler bakım ve onarımdan geçirilerek düzenlenirken ağaçlar da kireçleniyor.
Mezarlıkta yürütülen bakım çalışmaları ile birlikte, otların temizlendiği bölgelerde vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat yapmaları sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.