LASTİK İŞ
ismail

MEZARLIKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ

Gölcük 16.04.2018 - 20:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEZARLIKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ

İlçe genelinde bulunan mezarlıklarda bakım onarım, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmaları havaların ısınmasıyla başladı. Gölcük Belediyesi Mezarlık İşleri Birimi vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan tüm mezarlıkların bakımlı ve temiz kalmasına özen gösteriyor.

İlçe genelinde bulunan mezarlıklarda bakım onarım, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmaları havaların ısınmasıyla başladı.  Gölcük Belediyesi Mezarlık İşleri Birimi vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan tüm mezarlıkların bakımlı ve temiz kalmasına özen gösteriyor.  Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıkların bakım ve temizliği yapılıyor. Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını temiz ve huzurlu bir ortam haline getirebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi tarafından 17 Ağustos Mezarlığı'nda da bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Mezarlıkta yürütülen ot biçme, bakım ve boyama çalışmalarını yerinde inceleyen Mezarlıklar Müdürü Ahmet Özbay, "Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ekiplerimiz tarafından periyodik olarak bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirilmektedir. Bu çerçevede ekiplerimiz mezarlıklarda bulunan ağaçların kuru dallarını buduyor, aynı zamanda mezarlıkların üzerindeki yabani ve kurumuş otları da temizliyor. 17 Ağustos Mezarlığında yürütülen çalışmaların ardından ekiplerimiz ilçedeki diğer mezarlıklarda da bakım çalışması gerçekleştirecek" ifadelerinde bulundu. 
İlçe genelinde bulunan mezarlıklarda bakım onarım, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmaları havaların ısınmasıyla başladı. Gölcük Belediyesi Mezarlık İşleri Birimi vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan tüm mezarlıkların bakımlı ve temiz kalmasına özen gösteriyor.

İlçe genelinde bulunan mezarlıklarda bakım onarım, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmaları havaların ısınmasıyla başladı. 
Gölcük Belediyesi Mezarlık İşleri Birimi vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan tüm mezarlıkların bakımlı ve temiz kalmasına özen gösteriyor.  Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıkların bakım ve temizliği yapılıyor.
Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını temiz ve huzurlu bir ortam haline getirebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi tarafından 17 Ağustos Mezarlığı'nda da bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Mezarlıkta yürütülen ot biçme, bakım ve boyama çalışmalarını yerinde inceleyen Mezarlıklar Müdürü Ahmet Özbay, "Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ekiplerimiz tarafından periyodik olarak bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirilmektedir. Bu çerçevede ekiplerimiz mezarlıklarda bulunan ağaçların kuru dallarını buduyor, aynı zamanda mezarlıkların üzerindeki yabani ve kurumuş otları da temizliyor. 17 Ağustos Mezarlığında yürütülen çalışmaların ardından ekiplerimiz ilçedeki diğer mezarlıklarda da bakım çalışması gerçekleştirecek" ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.