MEZARLIKLARDA YOĞUN ÇALIŞMA

Gölcük 20.02.2017 - 19:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEZARLIKLARDA YOĞUN ÇALIŞMA

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Gölcük’teki mezarlıklarda vatandaşların yürüyüş yollarında gereken yerlere merdiven ve çeşme çalışmalarına devam ediliyor.

Belediye Ekipleri, Mezarlıklarda yaşanan yer sıkıntısını çözmek üzere yürüttüğü çalışma alanlarına ve mevcut mezarlıklarda ihtiyaç görülen yerlerde vatandaşların ulaşımını daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapabilmesi adına yol çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında mezarlıklara yeni çeşme yapımı, mevcut çeşmelerin onarılması gibi benzer işler Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor. Hayırsever vatandaşların da katkıda bulunduğu çeşme yapımlarının tamamlanması ile mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar bu hizmetten yararlanıyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada “Gölcük’deki mezarlıklarda yaşanan yer sorununu çözmek üzere yeni mezar yerleri yapmış ve  ulaşımı en iyi şekilde sağlamak için de zemini malzeme ile tesviye ederek mezarlık girişinden itibaren yollarını da tamamladık ve bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca  mezarlara ara yollar ve merdivenlerle ulaşım için beton yol ve merdiven çalışması ve ihtiyaç duyulan alanlara da çeşmeler yapıyoruz. Buna paralel olarak mezar yerlerinde peyzaj çalışmalarımız da yapılacak. ” denildi.  
Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Gölcük’teki mezarlıklarda vatandaşların yürüyüş yollarında gereken yerlere merdiven ve çeşme çalışmalarına devam ediliyor.

Belediye Ekipleri, Mezarlıklarda yaşanan yer sıkıntısını çözmek üzere yürüttüğü çalışma alanlarına ve mevcut mezarlıklarda ihtiyaç görülen yerlerde vatandaşların ulaşımını daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapabilmesi adına yol çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında mezarlıklara yeni çeşme yapımı, mevcut çeşmelerin onarılması gibi benzer işler Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor. Hayırsever vatandaşların da katkıda bulunduğu çeşme yapımlarının tamamlanması ile mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar bu hizmetten yararlanıyor.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada “Gölcük’deki mezarlıklarda yaşanan yer sorununu çözmek üzere yeni mezar yerleri yapmış ve  ulaşımı en iyi şekilde sağlamak için de zemini malzeme ile tesviye ederek mezarlık girişinden itibaren yollarını da tamamladık ve bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca  mezarlara ara yollar ve merdivenlerle ulaşım için beton yol ve merdiven çalışması ve ihtiyaç duyulan alanlara da çeşmeler yapıyoruz. Buna paralel olarak mezar yerlerinde peyzaj çalışmalarımız da yapılacak. ” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.