LASTİK İŞ
ismail

MHP'DE 10 İSİM İHRAÇ MI EDİLİYOR?

Asayiş 10.09.2016 - 11:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP'DE 10 İSİM İHRAÇ MI EDİLİYOR?

MHP Genel Merkezi tarafından oluşturulduğu iddia edilen ihraç listesi internete düştü. Listede Kocaeli'den 10 kişinin adı bulunuyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Henüz elimize parti genel merkezinden ulaşan bir liste yok. Bu 10 ismin ortak özelliği, MHP’nin kurultayı için imza vermiş olmalarıdır. Meral Akşener’in partiden ihraç edilmesinin ardından bu isimlerin de ihracını bekliyoruz ama henüz talimat ya da bir açıklama gelmedi. Gün içerisinde bu 10 kişinin akıbeti belli olacaktır” dedi. Listede adı geçen isimler: Kaan Dilmen Fatih Kürşat Demir Hüseyin Çıldır İskender Turan Emin Şimşek Murat Öge Fatih Kartal Türkan Özcan Orhan Kılınçsoy Hüseyin Avni Aslan   kAYNAK:BİZİM YAKA
MHP Genel Merkezi tarafından oluşturulduğu iddia edilen ihraç listesi internete düştü. Listede Kocaeli'den 10 kişinin adı bulunuyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Henüz elimize parti genel merkezinden ulaşan bir liste yok. Bu 10 ismin ortak özelliği, MHP’nin kurultayı için imza vermiş olmalarıdır. Meral Akşener’in partiden ihraç edilmesinin ardından bu isimlerin de ihracını bekliyoruz ama henüz talimat ya da bir açıklama gelmedi. Gün içerisinde bu 10 kişinin akıbeti belli olacaktır” dedi.

Listede adı geçen isimler:

Kaan Dilmen

Fatih Kürşat Demir

Hüseyin Çıldır

İskender Turan

Emin Şimşek

Murat Öge

Fatih Kartal

Türkan Özcan

Orhan Kılınçsoy

Hüseyin Avni Aslan

 

kAYNAK:BİZİM YAKA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.