MHP DE SALT ÇOĞUNLUK SAĞLANDI !

Asayiş 19.06.2016 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP DE SALT ÇOĞUNLUK SAĞLANDI !

MHP'li muhalifler Çağrı Heyeti'nin bildirisiyle kurultay için bir kez daha Büyük Anadolu Oteli'nde toplandı. Salonda delege koltuklarının boş kalması başta endişeye neden olsa da ilerleyen saatlerde koltuklar dolmaya başladı.

1186 üst kurul delegesinin 595’nin katılması halinde MHP kurultayı toplanabilecek. Yaklaşık 600 delegenin dün akşam Büyük Anadolu Otel’de konaklamak için kayıt yaptırıldığı öğrenildi. “Kurultay toplanacak mı toplanamayacak mı” sorularına neden olan boş delege koltuklarının nedeni ise noter kaydıyla yapılan girişler olduğu anlaşıldı. Çağrı Heyeti, “900 delege sınırını aşmak için bekliyoruz, salt çoğunluk sağlandı” dedi. BAŞKAN ADAYLARINDAN AÇIKLAMA Yaşanan endişeyle ilgili Sozcu.com.tr’ye konuşan Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, “Katılan delegeleri genel merkeze inandırmak kolay değil. Bunun için noter huzurunda girişler biraz uzun sürüyor” dedi. Oğan, ‘Divan Başkanlığı konusunda bir uzlaşmaya vardınız mı?’ sorusuna ise “Henüz değil” diyerek yanıt verdi. Meral Akşener de ‘Kurultay toplanabilecek mi?’ sorusuna, “Delegeler burada. Tabi ki de toplanacak” şeklinde yanıt verdi.
MHP'li muhalifler Çağrı Heyeti'nin bildirisiyle kurultay için bir kez daha Büyük Anadolu Oteli'nde toplandı. Salonda delege koltuklarının boş kalması başta endişeye neden olsa da ilerleyen saatlerde koltuklar dolmaya başladı.

1186 üst kurul delegesinin 595’nin katılması halinde MHP kurultayı toplanabilecek. Yaklaşık 600 delegenin dün akşam Büyük Anadolu Otel’de konaklamak için kayıt yaptırıldığı öğrenildi. “Kurultay toplanacak mı toplanamayacak mı” sorularına neden olan boş delege koltuklarının nedeni ise noter kaydıyla yapılan girişler olduğu anlaşıldı. Çağrı Heyeti, “900 delege sınırını aşmak için bekliyoruz, salt çoğunluk sağlandı” dedi.

BAŞKAN ADAYLARINDAN AÇIKLAMA

Yaşanan endişeyle ilgili Sozcu.com.tr’ye konuşan Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, “Katılan delegeleri genel merkeze inandırmak kolay değil. Bunun için noter huzurunda girişler biraz uzun sürüyor” dedi. Oğan, ‘Divan Başkanlığı konusunda bir uzlaşmaya vardınız mı?’ sorusuna ise “Henüz değil” diyerek yanıt verdi.

Meral Akşener de ‘Kurultay toplanabilecek mi?’ sorusuna, “Delegeler burada. Tabi ki de toplanacak” şeklinde yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.