LASTİK İŞ

MHP'DEN ELLİBEŞ'E DAVET

Asayiş 14.02.2019 - 15:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MHP'DEN ELLİBEŞ'E DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi, 16 Şubat Cumartesi günü Gölcük Kongre Sarayı’nda yapacakları MHP Belediye Meclis üyesi aday adaylığı tanıtım toplantısına Başkan Ellibeş'i davet ettiler. Başkan Çakır ve yönetimi dün Başkan Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayların belirlenmesi ardından, belediye meclis üyelerinin aday adaylığını belirlenmesi için çalışmalar başlandı. Yapılan bu çalışmalar kapsamında MHP 16 Şubat cumartesi günü Gölcük Kongre Sarayında aday adayı tanıtım toplantıları yapılacak. Tanıtım toplantısı için MHP ilçe başkanı Bilal Çakır ve parti yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek aday adayı tanıtım toplantısına davet etti.   AK Parti’nin Gölcük belediye başkan adayı olan Av. Ali Yıldırım Sezer’i destekliyoruz MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti; “Cumhur İttifakı’nın bir üyesi olarak 31 Mart seçimleri için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. AK Parti’nin Gölcük belediye başkan adayı olan Av. Ali Yıldırım Sezer’i destekliyoruz. Bunun yanında kendi meclis üyesi aday listemizi oluşturmak için de çalışmalar yapmaktayız. Gölcük Belediye Meclis Üyeliği aday adaylarımızı 16 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da, Gölcük Kongre Sarayı’nda tanıtacağız. Sizleri de aramızda görmeyi arzu ediyoruz. Teşrifiniz, bizleri mutlu edecektir” dedi. Davetiyesini takdim etti. Başkan Ellibeş; “Sonuç olarak Gölcük kazanacağı için tüm adaylara başarılar diliyoruz. 31 Mart Pazar günü tüm ülkemiz genelinde yapılacak olan yerel seçimlere tüm partiler, kapsamlı bir şekilde hazırlanıyor. İlçemizde de bu çalışmalar, gayet sağlıklı ve sakin bir ortamda yapılmakta. Sonuç olarak Gölcük kazanacağı için tüm adaylara başarılar diliyoruz. Sizlere de 16 Şubat Cumartesi günü yapacağınız meclis üyesi aday adayları tanıtım toplantınızın da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi, 16 Şubat Cumartesi günü Gölcük Kongre Sarayı’nda yapacakları MHP Belediye Meclis üyesi aday adaylığı tanıtım toplantısına Başkan Ellibeş'i davet ettiler. Başkan Çakır ve yönetimi dün Başkan Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayların belirlenmesi ardından, belediye meclis üyelerinin aday adaylığını belirlenmesi için çalışmalar başlandı. Yapılan bu çalışmalar kapsamında MHP 16 Şubat cumartesi günü Gölcük Kongre Sarayında aday adayı tanıtım toplantıları yapılacak. Tanıtım toplantısı için MHP ilçe başkanı Bilal Çakır ve parti yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek aday adayı tanıtım toplantısına davet etti.

 

AK Parti’nin Gölcük belediye başkan adayı olan Av. Ali Yıldırım Sezer’i destekliyoruz

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti; “Cumhur İttifakı’nın bir üyesi olarak 31 Mart seçimleri için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. AK Parti’nin Gölcük belediye başkan adayı olan Av. Ali Yıldırım Sezer’i destekliyoruz. Bunun yanında kendi meclis üyesi aday listemizi oluşturmak için de çalışmalar yapmaktayız. Gölcük Belediye Meclis Üyeliği aday adaylarımızı 16 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da, Gölcük Kongre Sarayı’nda tanıtacağız. Sizleri de aramızda görmeyi arzu ediyoruz. Teşrifiniz, bizleri mutlu edecektir” dedi. Davetiyesini takdim etti.

Başkan Ellibeş; “Sonuç olarak Gölcük kazanacağı için tüm adaylara başarılar diliyoruz.

31 Mart Pazar günü tüm ülkemiz genelinde yapılacak olan yerel seçimlere tüm partiler, kapsamlı bir şekilde hazırlanıyor. İlçemizde de bu çalışmalar, gayet sağlıklı ve sakin bir ortamda yapılmakta. Sonuç olarak Gölcük kazanacağı için tüm adaylara başarılar diliyoruz. Sizlere de 16 Şubat Cumartesi günü yapacağınız meclis üyesi aday adayları tanıtım toplantınızın da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.