MHP GÖLCÜK KONGREYE HAZIR

Asayiş 19.08.2020 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MHP GÖLCÜK KONGREYE HAZIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partilerinin 22 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceği olağan kongreleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, ilk olarak 17 Ağustos Gölcük Depremi’ne değindi ve “Öncelikle 17 Ağustos 1999 günü, 21 yıl önce gerçekleşen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum. Gerçekten çok zor bir süreçti. Allah bizlere güç, sabır ve cesaret verdi. Hepimiz, o dönemde ne yapabileceğimizi düşündük. Depremin ardından yaşanan sürecin ardından depremi anlamaya başladık. İnşallah bir daha bu tür felaketleri yaşamayız” dedi.  İKİNCİ DÖNEMİMİZ OLACAK Partilerinin kongresi hakkında konuşan Başkan Çakır, “Partimizin olağan ilçe kongresini, 22 Ağustos Cumartesi günü Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştireceğiz. Kongremiz, genel başkanımızın talimatı ile tek adaylı olarak gerçekleştirilecek. Toplam 419 delegemiz bulunuyor. Kongremizde tekrar aday olacağım. Bu dönem, ikinci dönemimiz olacak. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarda birleştirici, kaynaştırıcı olmaya gayret ettik. Bundan sonra da üzerine koyarak çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Genel merkezimiz, adaylığımızın devamını istedi, biz de bu görevi devam ettireceğiz” dedi. ÖNLEMLERİ ALIYORUZ Başkan Çakır,“İl Başkanlığımızın kongresi de tek adaylı olacak. Mevcut başkanımız Aydın Ünlü, il kongremizde yeniden aday olacak ve görevine devam edecek. İlçe ve ardından yapılacak olan il kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin bayrağını, kongrelerimizin ardından daha da yukarıya çıkarmak adına elimizden gelen tüm gayreti sunacağız. Kongremizde sadece delegelerimiz bulunacak. Delegelerimizin yarısı dışarıda olacak. Herkesi aynı anda içeride tutamayacağız. Korona virüsüne karşı tüm tedbirlerimizi alarak kongremizi tamamlamak istiyoruz” dedi EMİNE AKBOYUN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partilerinin 22 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceği olağan kongreleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, ilk olarak 17 Ağustos Gölcük Depremi’ne değindi ve “Öncelikle 17 Ağustos 1999 günü, 21 yıl önce gerçekleşen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum. Gerçekten çok zor bir süreçti. Allah bizlere güç, sabır ve cesaret verdi. Hepimiz, o dönemde ne yapabileceğimizi düşündük. Depremin ardından yaşanan sürecin ardından depremi anlamaya başladık. İnşallah bir daha bu tür felaketleri yaşamayız” dedi.
 İKİNCİ DÖNEMİMİZ OLACAK
Partilerinin kongresi hakkında konuşan Başkan Çakır, “Partimizin olağan ilçe kongresini, 22 Ağustos Cumartesi günü Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştireceğiz. Kongremiz, genel başkanımızın talimatı ile tek adaylı olarak gerçekleştirilecek. Toplam 419 delegemiz bulunuyor. Kongremizde tekrar aday olacağım. Bu dönem, ikinci dönemimiz olacak. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarda birleştirici, kaynaştırıcı olmaya gayret ettik. Bundan sonra da üzerine koyarak çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Genel merkezimiz, adaylığımızın devamını istedi, biz de bu görevi devam ettireceğiz” dedi.
ÖNLEMLERİ ALIYORUZ
Başkan Çakır,“İl Başkanlığımızın kongresi de tek adaylı olacak. Mevcut başkanımız Aydın Ünlü, il kongremizde yeniden aday olacak ve görevine devam edecek. İlçe ve ardından yapılacak olan il kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin bayrağını, kongrelerimizin ardından daha da yukarıya çıkarmak adına elimizden gelen tüm gayreti sunacağız. Kongremizde sadece delegelerimiz bulunacak. Delegelerimizin yarısı dışarıda olacak. Herkesi aynı anda içeride tutamayacağız. Korona virüsüne karşı tüm tedbirlerimizi alarak kongremizi tamamlamak istiyoruz” dedi

EMİNE AKBOYUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.