LASTİK İŞ

MHP KONGRESİ İÇİN FLAŞ KARAR !

Asayiş 20.06.2017 - 10:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MHP KONGRESİ İÇİN FLAŞ KARAR !

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP'nin 19 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulunu..

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP'nin 19 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulunu iptal etti. Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP’nin 19 Haziran 2016’da yapılan olağanüstü genel kurulunu iptal etti. Genel Kurul’da alınan tüm kararlar yok sayılacak. ‘ADALETİN RUHUNA EL FATİHA’ Kongre döneminde MHP Genel Başkan adayı olan ve sonra partisinden ihraç edilen isimlerden Meral Akşener konuyla ilgili ilk değerlendirmesinde “Kongre iptal oldu. Tam 10 dakikada dava bitti. 10 dakikada verilecek bir karar için bir yıl beklendi. 700 delegenin iradesi yok sayıldı. Adaletin ruhuna El Fatiha” dedi.
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP'nin 19 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulunu..

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP'nin 19 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulunu iptal etti.

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP’nin 19 Haziran 2016’da yapılan olağanüstü genel kurulunu iptal etti. Genel Kurul’da alınan tüm kararlar yok sayılacak.

‘ADALETİN RUHUNA EL FATİHA’

Kongre döneminde MHP Genel Başkan adayı olan ve sonra partisinden ihraç edilen isimlerden Meral Akşener konuyla ilgili ilk değerlendirmesinde “Kongre iptal oldu. Tam 10 dakikada dava bitti. 10 dakikada verilecek bir karar için bir yıl beklendi. 700 delegenin iradesi yok sayıldı. Adaletin ruhuna El Fatiha” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.