LASTİK İŞ
ismail

MHP LİDERİ BAHÇELİ YİNE SEÇİM TARİHİ VERDİ

Asayiş 17.04.2018 - 18:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MHP LİDERİ BAHÇELİ YİNE SEÇİM TARİHİ VERDİ

2002 Yılında DSP, ANAP, MHP hükümeti koalisyonu dönemimde beklenmedik bir şekilde koalisyonu erken seçime götürerek yıkan MHP Lideri 17 yıl sonra tarihi yeniden tekerrür ettirdi. Dün Meclis gurup toplantısında konuşan Bahçeli siyasi uzmanların bile beklemediği bir şekilde bir kez daha erken seçim için tarih verdi. 2019'a ulaşmak her geçen dakika zorlaşıyor Türkiye 2019'u bekleyemez diyerek erken seçim sinyali veren MHP Lideri Bahçeli tarih olarak da büyük zaferin başladığı 26 Ağustos tarihini seçti. Erken seçimle ilgili görüştüğümüz İlçemizdeki siyasi parti İlçe başkanları seçime hazır olduklarını belirtti.

ALP “BİZ HEP SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ” AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “Biz paçalarımızı sıyırmış. Kollarımızı sıvamış sırtımızda terimiz her seçime hazırız. Milletimize hem içerden hem dışarıda yapılan saldıranlara karşı milletimiz sandıkta söyleyecektir. Biz sadece seçim dönemleri değil her daim seçim varmış gibi çalışan bir partiyiz. Vatandaşımızla esnafımızla bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında çalışıyoruz. Seçime hazırız”dedi. İŞERİ “ERKEN SEÇİME HAZIRIZ CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri “ Bizler CHP olarak Erken seçime hazırız. Zeten parti sözcümüz açıklama yaptı geri kalmıyoruz. Bizlerde hodri meydan değiliz. Olası erken seçime karşı çalışıyorduk.  Aksi durumumuz yok erken seçim kararı alınırsa sıkıntı yok. Neden erken seçim kararı aldılar bunu onlara sormak lazım. Ekonomide belirsizlikleri ayyuka çıkmasında kaynaklandı. dolar yükseldi borsa düştü kötü ekonomik senaryolar var. Hükümetin 2019 götürme şansı yok. Erken seçimle güven tazelemek istiyorlar.İktidar olan parti yoksa neden erken seçim istesin”dedi.   YILDIZ “HALK SORGULAMAYA BAŞLADI Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız “Bu korkularından dolayı erken seçim istiyorlar.  Halk uyanmaya başladı.  Yazın istemelerinin sebebi vatandaş tatile gittiği için. kahveleri, esnafı dolaşıyoruz. Vatandaş artık şikayet ediyor. Millet sorgulamaya başladı. Erime hızlandı. Bunu durdurmak için son bir hamle yapacaklar. Erken baskın seçimin nedeni insanlar kendilerine geliyor. Bunu bastırmaya çalışıyorlar. Tarım, hayvancılık bitme noktasına geldi. İşsizlik arttı. Asgari ücreti geçinemez halde. Emekliler maaşlarından kesildiği için hastaneye gidemez hale geldi. Esnafımız zor durumda. Vergi , Bağ-Kur ödeyemiyor. İnsanlar sorgulamaya başladı Ak Parti İktidarını. Bu durumu anlayan AKP ve MHP İttifakı erken seçimi gündeme getirdi. saadet partisi olarak erken seçimin olacağını biliyorduk ve çalışmalarımızı ona göre yapıyorduk”dedi. KARADEMİR “BİZİM AVANTAJIMIZA OLUR” İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir” Kongrelerimiz ve Genel kurulumuzu yaptık.  Seçime girmemizde herhangi bir engel yok. Kurulduğumuz günden beri  seçim varmış gibi çalışıyoruz. İYİ parti rüzgarı  bu denli kuvvetli eserken erken seçim bizim avantajımız olur. Genel Başkanımız Meral Akşener’de Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur. Biz zaten ağır bir karartma uygulanan, programlar konuşulmamıza rağmen arkadaşlarımızın çağrılmadığı bir dönemden çıkıp geldik. Erken seçim zamanında seçim bizim için sorun değildir. İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur “açıklaması yaptı. Biz Gölcük İyi Parti Olarak erken seçime hazırız. Halkımız bize güveniyor” dedi.
2002 Yılında DSP, ANAP, MHP hükümeti koalisyonu dönemimde beklenmedik bir şekilde koalisyonu erken seçime götürerek yıkan MHP Lideri 17 yıl sonra tarihi yeniden tekerrür ettirdi. Dün Meclis gurup toplantısında konuşan Bahçeli siyasi uzmanların bile beklemediği bir şekilde bir kez daha erken seçim için tarih verdi. 2019'a ulaşmak her geçen dakika zorlaşıyor Türkiye 2019'u bekleyemez diyerek erken seçim sinyali veren MHP Lideri Bahçeli tarih olarak da büyük zaferin başladığı 26 Ağustos tarihini seçti. Erken seçimle ilgili görüştüğümüz İlçemizdeki siyasi parti İlçe başkanları seçime hazır olduklarını belirtti.

ALP “BİZ HEP SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”
AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “Biz paçalarımızı sıyırmış. Kollarımızı sıvamış sırtımızda terimiz her seçime hazırız. Milletimize hem içerden hem dışarıda yapılan saldıranlara karşı milletimiz sandıkta söyleyecektir. Biz sadece seçim dönemleri değil her daim seçim varmış gibi çalışan bir partiyiz. Vatandaşımızla esnafımızla bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında çalışıyoruz. Seçime hazırız”dedi.

İŞERİ “ERKEN SEÇİME HAZIRIZ
CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri “ Bizler CHP olarak Erken seçime hazırız. Zeten parti sözcümüz açıklama yaptı geri kalmıyoruz. Bizlerde hodri meydan değiliz. Olası erken seçime karşı çalışıyorduk.  Aksi durumumuz yok erken seçim kararı alınırsa sıkıntı yok. Neden erken seçim kararı aldılar bunu onlara sormak lazım. Ekonomide belirsizlikleri ayyuka çıkmasında kaynaklandı. dolar yükseldi borsa düştü kötü ekonomik senaryolar var. Hükümetin 2019 götürme şansı yok. Erken seçimle güven tazelemek istiyorlar.İktidar olan parti yoksa neden erken seçim istesin”dedi.

 

YILDIZ “HALK SORGULAMAYA BAŞLADI
Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız “Bu korkularından dolayı erken seçim istiyorlar.  Halk uyanmaya başladı.  Yazın istemelerinin sebebi vatandaş tatile gittiği için. kahveleri, esnafı dolaşıyoruz. Vatandaş artık şikayet ediyor. Millet sorgulamaya başladı. Erime hızlandı. Bunu durdurmak için son bir hamle yapacaklar. Erken baskın seçimin nedeni insanlar kendilerine geliyor. Bunu bastırmaya çalışıyorlar. Tarım, hayvancılık bitme noktasına geldi. İşsizlik arttı. Asgari ücreti geçinemez halde. Emekliler maaşlarından kesildiği için hastaneye gidemez hale geldi. Esnafımız zor durumda. Vergi , Bağ-Kur ödeyemiyor. İnsanlar sorgulamaya başladı Ak Parti İktidarını. Bu durumu anlayan AKP ve MHP İttifakı erken seçimi gündeme getirdi. saadet partisi olarak erken seçimin olacağını biliyorduk ve çalışmalarımızı ona göre yapıyorduk”dedi.

KARADEMİR “BİZİM AVANTAJIMIZA OLUR”
İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir” Kongrelerimiz ve Genel kurulumuzu yaptık.  Seçime girmemizde herhangi bir engel yok. Kurulduğumuz günden beri  seçim varmış gibi çalışıyoruz. İYİ parti rüzgarı  bu denli kuvvetli eserken erken seçim bizim avantajımız olur. Genel Başkanımız Meral Akşener’de Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur. Biz zaten ağır bir karartma uygulanan, programlar konuşulmamıza rağmen arkadaşlarımızın çağrılmadığı bir dönemden çıkıp geldik. Erken seçim zamanında seçim bizim için sorun değildir. İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur “açıklaması yaptı. Biz Gölcük İyi Parti Olarak erken seçime hazırız. Halkımız bize güveniyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.