MHP Genel Başkan Yardımcısı Geliyor

Asayiş 17.09.2013 - 00:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Geliyor

MHP Genel başkan Yardımcısı Oktay Öztürk Cuma günü ilçemize geliyor.

Beş Ekim'de İstanbul Kazlı Çeşme'de yapılacak olan , Demokrasi mitingi öncesi MHP genel başkan Yardımcısı Oktay Öztürk İlçemize geliyor. İlçede ki sivil toplum kuruluşlarını ve basını dolaşacak olan Öztürk yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verecek.  MHP MİTİNGE HAZIRLANIYOR Beş Ekim'de İstanbul Kazlıçeşme'de yapılacak miting için MHP İl Başkanlığında İlçe Başkanlarıyla toplantı yapıldı.  Beş Ekim'de MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacağı demokrasi mitingi için ilçemizde hazırlıklar başladı. İlçe Başkanı Necati Erdurmuş, dün miting için ilde yapılan toplantıya katıldı. Erdurmuş "Bu miting kardeşliğin kazandığı, demokrasinin kazandığı, hak ve özgürlüklerin kazandığı miting olacak. Günümüzde savaş çığlıklarının yükseldiği, vahşetin ve kanın akmaya devam ettiği bir süreçte demokrasiye inananların, özgürlüğe inananların kenetlenmesi gereken bu günlerde yediden yetmişe her kesi bu mitinge bekliyoruz" dedi.
MHP Genel başkan Yardımcısı Oktay Öztürk Cuma günü ilçemize geliyor.

Beş Ekim'de İstanbul Kazlı Çeşme'de yapılacak olan , Demokrasi mitingi öncesi MHP genel başkan Yardımcısı Oktay Öztürk İlçemize geliyor. İlçede ki sivil toplum kuruluşlarını ve basını dolaşacak olan Öztürk yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verecek.

 MHP MİTİNGE HAZIRLANIYOR

Beş Ekim'de İstanbul Kazlıçeşme'de yapılacak miting için MHP İl Başkanlığında İlçe Başkanlarıyla toplantı yapıldı.

 Beş Ekim'de MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacağı demokrasi mitingi için ilçemizde hazırlıklar başladı. İlçe Başkanı Necati Erdurmuş, dün miting için ilde yapılan toplantıya katıldı. Erdurmuş "Bu miting kardeşliğin kazandığı, demokrasinin kazandığı, hak ve özgürlüklerin kazandığı miting olacak. Günümüzde savaş çığlıklarının yükseldiği, vahşetin ve kanın akmaya devam ettiği bir süreçte demokrasiye inananların, özgürlüğe inananların kenetlenmesi gereken bu günlerde yediden yetmişe her kesi bu mitinge bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.