MHP'DE HEDEF 3 MİLLETVEKİLİ !

Asayiş 12.02.2015 - 19:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP'DE HEDEF 3 MİLLETVEKİLİ !

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, milletvekili adaylığı konusunda açıklama yaptı. Gazetemize açıklama yapan Başkan Çıldır, MHP'de temayül yoklaması yapılacağını belirterek, Kocaeli'de hedeflerinin 3 milletvekili olduğunu söyledi.

MHP'de ön seçim yapılamayacağını belirten MHP ilçe Başkanı Hüseyin Çıldır "Temayül yoklaması yapılacak. Önümüzdeki süreçte değişen birşey olmazsa temayül olacak. 21 Mart tarihinde genel kurulumuz var. Genel kurul olana kadar mahalle temsilciliklerimiz bitmiş olacak. Şu an ki çalışmalarımız devam ediyor. Sandık görevlilerimizle çalışmalarda devam ediyor" dedi.  MHP'YE BÜYÜK TEVECCÜH VAR Mahalle başkanlarıyla toplantılar yapıldığını ifade eden Çıldır "Haftanın 4 günü mahalle başkanlarımızla bir araya gelip istişare yapıyoruz. MHP'ye çok büyük teveccüh var. Bu doğrultu da bizimle çalışmak isteyenler oluyor. Bu arkadaşlarla birlik oluşturduk. Sandık görevlilerini de belirledik ve eğitimleri tamamlandı" dedi.  ORHAN ALTUNTAŞ BİZİ ONURLANDIRIR Orhan Altuntaş'ın istifa ettiğini ancak MHP'ye her hangi bir başvuru yapmadığını belirten Çıldır "Orhan Altuntaş uzun yıllar Veteriner Odasında ve Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmış biri. Altuntaş milletvekili kriterlerine uygun biri. Kendisi daha önce belediye başkan adayımızdı. Kendisi o dönemde çok çalıştı. Kocaeli'nin her bölgesinde bulunmuş biri. Kendisi istifa etti ancak partimize gelip başvuru yapmadı. Eğer gelir ve başvuru yaparsa çok seviniriz. Orhan Altuntaş'ın adaylığı bizi onurlandırır" dedi.  HEDEF 3 MİLLETVEKİLİ Hedeflerinin 3 milletvekili olduğunu belirten Altuntaş "Uçuk kaçık sayılar söylemek istemiyorum. Tabi ki her partinin hedefi tüm milletvekillerinin kendi partisinden çıkmasıdır. Ancak il başkanımızın hedefi Kocaeli'de 3 milletvekili. Biz de bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağız. Seçim çalışmaları kapsamında kadın kollarımızda hareketli bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Her mahalle de bir sorumlu bayan istiyoruz. Bu bayanlar hanım kollarımızla birlikte hareket edecek" dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, milletvekili adaylığı konusunda açıklama yaptı. Gazetemize açıklama yapan Başkan Çıldır, MHP'de temayül yoklaması yapılacağını belirterek, Kocaeli'de hedeflerinin 3 milletvekili olduğunu söyledi.
MHP'de ön seçim yapılamayacağını belirten MHP ilçe Başkanı Hüseyin Çıldır "Temayül yoklaması yapılacak. Önümüzdeki süreçte değişen birşey olmazsa temayül olacak. 21 Mart tarihinde genel kurulumuz var. Genel kurul olana kadar mahalle temsilciliklerimiz bitmiş olacak. Şu an ki çalışmalarımız devam ediyor. Sandık görevlilerimizle çalışmalarda devam ediyor" dedi. 
MHP'YE BÜYÜK TEVECCÜH VAR
Mahalle başkanlarıyla toplantılar yapıldığını ifade eden Çıldır "Haftanın 4 günü mahalle başkanlarımızla bir araya gelip istişare yapıyoruz. MHP'ye çok büyük teveccüh var. Bu doğrultu da bizimle çalışmak isteyenler oluyor. Bu arkadaşlarla birlik oluşturduk. Sandık görevlilerini de belirledik ve eğitimleri tamamlandı" dedi. 
ORHAN ALTUNTAŞ BİZİ ONURLANDIRIR
Orhan Altuntaş'ın istifa ettiğini ancak MHP'ye her hangi bir başvuru yapmadığını belirten Çıldır "Orhan Altuntaş uzun yıllar Veteriner Odasında ve Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmış biri. Altuntaş milletvekili kriterlerine uygun biri. Kendisi daha önce belediye başkan adayımızdı. Kendisi o dönemde çok çalıştı. Kocaeli'nin her bölgesinde bulunmuş biri. Kendisi istifa etti ancak partimize gelip başvuru yapmadı. Eğer gelir ve başvuru yaparsa çok seviniriz. Orhan Altuntaş'ın adaylığı bizi onurlandırır" dedi. 
HEDEF 3 MİLLETVEKİLİ
Hedeflerinin 3 milletvekili olduğunu belirten Altuntaş "Uçuk kaçık sayılar söylemek istemiyorum. Tabi ki her partinin hedefi tüm milletvekillerinin kendi partisinden çıkmasıdır. Ancak il başkanımızın hedefi Kocaeli'de 3 milletvekili. Biz de bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağız. Seçim çalışmaları kapsamında kadın kollarımızda hareketli bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Her mahalle de bir sorumlu bayan istiyoruz. Bu bayanlar hanım kollarımızla birlikte hareket edecek" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.