LASTİK İŞ

MİLLET BAHÇESİ HAYIRLI OLSUN

Asayiş 10.12.2020 - 12:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MİLLET BAHÇESİ HAYIRLI OLSUN

Büyük Birlik Partisi Gölcük ilçe başkanı Şahin Akpınar, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Akpınar “ Onaylanan ve askıya çıkan, millet bahçemizinde ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kadar istediğimiz bir proje olmasına rağmen gerekirse,esnafa ve vatandaşa destek olmak için  beklememiz icab ederse biz Gölcük olarak tereddütsüz üzerimize düşeni yapar, bekleriz de” dedi. BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Başkan Akpınar “Akpınar , Böyle anlamlı bir günde Büyükşehir belediyemizin esnaflarımız için açıkladığı destek ve yardım paketleri müjdesi haberlerini almamızın sebebini, Hipokrat yemini etmiş bir başkana sahip olduğumuzdan ötürü tesadüfen olmadığı kanaatindeyim. Dünya İnsan Hakları günü münasebeti ile Tahir Büyükakın başkanımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Malum pençesinden kurtulmak için mücadele verdiğimiz corona illeti bir kısım esnafımızı neredeyse midesine indirmişti. Açıklanan desteklerle hiç olmazsa esnafımız bir nefes alıp kafasını kaldırabilir. Bu vesile ile önce tüm insanlığın, İnsan haklarının hatırlandığı bu günlerini tebrik ediyorum. Tabiki bu bizim başından esnaf odamız ile birlikte gündeme taşıdığımız bir konuydu. Öncelikle değerli Başkanın nezdinde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi. VATANDAŞA DESTEK VERİLMELİ Başkan Akpınar “Fakat acı bir gerçek var ki oda tam olarak şöyle, Malum asgari ücret görüşmeleri ile aynı zamana denk gelmesinden ötürü , sendikalarımızın tavsiyelerine bakacak olursak 3.850 gibi bir rakam istedikleri bir ortamda, ( bize göre olması gerekenden az bile) 3 ay gibi bir zamanda, tavsiye edilen asgari ücretin 75 ine denk gelen rakamla esnaf dediğimiz ve bir işletmesi ile kendilerini idame ettirebilmeleri gereken kesimin, bu rakamlarla bunu başarabilmeleri, zor değil hatta imkansız. Bu dönemde eğitim ve sağlık harcamaları dışında, sıcak para ile yaptırılacak olan tüm projelerin askıya alınıp, vatandaşa, esnafımıza tam destek verilmesi gerektiği konusunda bir kez daha uyarıda bulunmak istiyorum”. MİLLET BAHÇESİ HAYIRLI OLSUN Başkan Akpınar “Allah’ın izniyle bu Pandemiden çıktıktan sonra yapmadıklarımıza üzülmek yerine, yaptıklarımıza sevinip, yaptıklarımız sayesinde yakaladığımız birlik ve beraberlik ruhuyla, bir yumruk olup, eksik kalan her şeyin hızlı bir şekilde üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile onaylanan ve askıya çıkan, millet bahçemizinde ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bu kadar istediğimiz bir proje olmasına rağmen gerekirse, yukardaki bahsettiğimiz konulardan ötürü beklememiz icab ederse biz Gölcük olarak tereddütsüz üzerimize düşeni yapar, “bekleriz de” dedi.
Büyük Birlik Partisi Gölcük ilçe başkanı Şahin Akpınar, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Akpınar “ Onaylanan ve askıya çıkan, millet bahçemizinde ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kadar istediğimiz bir proje olmasına rağmen gerekirse,esnafa ve vatandaşa destek olmak için  beklememiz icab ederse biz Gölcük olarak tereddütsüz üzerimize düşeni yapar, bekleriz de” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Başkan Akpınar “Akpınar , Böyle anlamlı bir günde Büyükşehir belediyemizin esnaflarımız için açıkladığı destek ve yardım paketleri müjdesi haberlerini almamızın sebebini, Hipokrat yemini etmiş bir başkana sahip olduğumuzdan ötürü tesadüfen olmadığı kanaatindeyim. Dünya İnsan Hakları günü münasebeti ile Tahir Büyükakın başkanımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Malum pençesinden kurtulmak için mücadele verdiğimiz corona illeti bir kısım esnafımızı neredeyse midesine indirmişti. Açıklanan desteklerle hiç olmazsa esnafımız bir nefes alıp kafasını kaldırabilir. Bu vesile ile önce tüm insanlığın, İnsan haklarının hatırlandığı bu günlerini tebrik ediyorum. Tabiki bu bizim başından esnaf odamız ile birlikte gündeme taşıdığımız bir konuydu. Öncelikle değerli Başkanın nezdinde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.

VATANDAŞA DESTEK VERİLMELİ
Başkan Akpınar “Fakat acı bir gerçek var ki oda tam olarak şöyle, Malum asgari ücret görüşmeleri ile aynı zamana denk gelmesinden ötürü , sendikalarımızın tavsiyelerine bakacak olursak 3.850 gibi bir rakam istedikleri bir ortamda, ( bize göre olması gerekenden az bile) 3 ay gibi bir zamanda, tavsiye edilen asgari ücretin 75 ine denk gelen rakamla esnaf dediğimiz ve bir işletmesi ile kendilerini idame ettirebilmeleri gereken kesimin, bu rakamlarla bunu başarabilmeleri, zor değil hatta imkansız. Bu dönemde eğitim ve sağlık harcamaları dışında, sıcak para ile yaptırılacak olan tüm projelerin askıya alınıp, vatandaşa, esnafımıza tam destek verilmesi gerektiği konusunda bir kez daha uyarıda bulunmak istiyorum”.

MİLLET BAHÇESİ HAYIRLI OLSUN
Başkan Akpınar “Allah’ın izniyle bu Pandemiden çıktıktan sonra yapmadıklarımıza üzülmek yerine, yaptıklarımıza sevinip, yaptıklarımız sayesinde yakaladığımız birlik ve beraberlik ruhuyla, bir yumruk olup, eksik kalan her şeyin hızlı bir şekilde üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Bu vesile ile onaylanan ve askıya çıkan, millet bahçemizinde ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bu kadar istediğimiz bir proje olmasına rağmen gerekirse, yukardaki bahsettiğimiz konulardan ötürü beklememiz icab ederse biz Gölcük olarak tereddütsüz üzerimize düşeni yapar, “bekleriz de” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.