''MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR''

Asayiş 15.09.2020 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR''

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada Genel Merkez Kurultay’ı hakkında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada Genel Merkez Kurultay’ı hakkında açıklamalarda bulundu. 2. Olağan Kurultay’a Gölcük’ten kendisinin ve eski Milletvekili adayı Dicle Akın’ın katılacağını belirterek, ‘Kocaeli’en iyi şekilde temsil edeceğiz’ dedi. ‘Kurultayımızın sloganı “Millet Bizi Çağırıyor”  Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, ‘İYİ Parti olarak 2. Olağan Kurultayımızı bu hafta sonu 20 Eylül Pazar günü Ankara’da yapacağız. Kurultay Delegesi olarak Gölcük’ten ben ve milletvekili eski adayımız Dicle Akın Hanımın da dahil olduğu 30 kişi Kocaeli’yi temsil edeceğiz. Kurultayımızın sloganı “Millet Bizi Çağırıyor” İYİ Parti olarak eğitimden adalete, ekonomiden dış politikaya Türkiye’nin sorunlarına çözüm sunacak bir kadro ve program ortaya koyacak iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız. Milletimizin bu tarihi çağrısı cevapsız kalmayacaktır. Bugün Türkiye yorgun ve sorunlarla kuşatılmış bir haldedir. İYİ Parti ise dinamik kadroları ve birikimiyle bunu aşabilecek kararlılıktadır. Son olarak Samsun bağımsız milletvekili eski DPT müsteşarı Erhan Usta da partimize katılarak güç verdi. Kurultayımızın diğer bir yönü ise Genel İdare Kurulu üyelerinin seçiminin çarşaf liste şeklinde yapılacak olmasıdır. 50 kişilik GİK için 500’e yakın bir adaylık başvuru bekleniyor, parti içi demokrasiyi uygulamadan Türkiye’ye demokrasiyi hakim kılamayız düsturuyla bu karar verilmiştir. Partimiz için hayırlı olsun, kazanan demokrasi olsun diyoruz’ dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada Genel Merkez Kurultay’ı hakkında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada Genel Merkez Kurultay’ı hakkında açıklamalarda bulundu. 2. Olağan Kurultay’a Gölcük’ten kendisinin ve eski Milletvekili adayı Dicle Akın’ın katılacağını belirterek, ‘Kocaeli’en iyi şekilde temsil edeceğiz’ dedi.

‘Kurultayımızın sloganı “Millet Bizi Çağırıyor” 
Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, ‘İYİ Parti olarak 2. Olağan Kurultayımızı bu hafta sonu 20 Eylül Pazar günü Ankara’da yapacağız. Kurultay Delegesi olarak Gölcük’ten ben ve milletvekili eski adayımız Dicle Akın Hanımın da dahil olduğu 30 kişi Kocaeli’yi temsil edeceğiz. Kurultayımızın sloganı “Millet Bizi Çağırıyor” İYİ Parti olarak eğitimden adalete, ekonomiden dış politikaya Türkiye’nin sorunlarına çözüm sunacak bir kadro ve program ortaya koyacak iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız. Milletimizin bu tarihi çağrısı cevapsız kalmayacaktır. Bugün Türkiye yorgun ve sorunlarla kuşatılmış bir haldedir. İYİ Parti ise dinamik kadroları ve birikimiyle bunu aşabilecek kararlılıktadır. Son olarak Samsun bağımsız milletvekili eski DPT müsteşarı Erhan Usta da partimize katılarak güç verdi. Kurultayımızın diğer bir yönü ise Genel İdare Kurulu üyelerinin seçiminin çarşaf liste şeklinde yapılacak olmasıdır. 50 kişilik GİK için 500’e yakın bir adaylık başvuru bekleniyor, parti içi demokrasiyi uygulamadan Türkiye’ye demokrasiyi hakim kılamayız düsturuyla bu karar verilmiştir. Partimiz için hayırlı olsun, kazanan demokrasi olsun diyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.