LASTİK İŞ

MİLLET İTTİFAKI DEĞİRMENDERE PAZARINDA

Asayiş 16.03.2019 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİLLET İTTİFAKI DEĞİRMENDERE PAZARINDA

Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Değirmendere pazarını gezdi.

Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Değirmendere pazarını gezerek pazarcı esnafını dinledi. Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri'ye İY Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Başkan adayı İsmet İşeri "Değirmendere Cumartesi pazarında esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnafımızın sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık. Bizlere gösterilen büyük ilgi için herkese çok teşekkür ediyorum"ddi.  
Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Değirmendere pazarını gezdi.

Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Değirmendere pazarını gezerek pazarcı esnafını dinledi. Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri'ye İY Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

Başkan adayı İsmet İşeri "Değirmendere Cumartesi pazarında esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnafımızın sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık. Bizlere gösterilen büyük ilgi için herkese çok teşekkür ediyorum"ddi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.