LASTİK İŞ

MİLLETVEKİLİ YALIEVLERİ’Nİ ÇOK BEĞENDİ

Asayiş 11.08.2017 - 10:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİLLETVEKİLİ YALIEVLERİ’Nİ ÇOK BEĞENDİ

Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçemizde seri ziyaretler yaptı. Katırcıoğlu değirmednerede yapımı devam eden yalı evlerini incveledi, bayan esnafları gezip hayırlı ilşler diledi.

AK parti Kocaeli milletvekili radiye Katırcıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve İlçe Yöneticileri  Gölcük Down Cafe'yi ziyaret ederek Down Sendromlu çocuklara destek verdi. BU OLUŞUMU KUTLUYORUM Milletvekili Katırcıoğlu ve Ak Partililer Down Sendromlu çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti. Vekil Katırcıoğlu, “Down Sendromlu çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Down Sendromlu olmak bir hastalık değildir. Böyle güzel bir oluşum yapmışsınız. Bizde gelelim ziyaret edelim, çocuklarımızla sohbet edelim istedik. İlçemizde böyle güzel oluşum olması bizleri mutlu ediyor” dedi. YALIEVLERİNİ BEĞENDİ Değiremdere'de yapımı devam eden tarihi Yalıevleri’ni gezen Katırcıoğlu “Kocaeli'nin incisi olan Değirmendere'ye Yalıevleri başka bir güzellik katmış. Belediye başkanımızı ve ekibini projeden dolayı kutluyorum”dedi. BAYAN ESNAFLARA ZİYARET Katırcıoğlu ve Ak Parti heyeti ilçemizdeki bayan esnafları gezdi. Esnaflar vekil Katırcıoğlu'na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçemizde seri ziyaretler yaptı. Katırcıoğlu değirmednerede yapımı devam eden yalı evlerini incveledi, bayan esnafları gezip hayırlı ilşler diledi.

AK parti Kocaeli milletvekili radiye Katırcıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve İlçe Yöneticileri  Gölcük Down Cafe'yi ziyaret ederek Down Sendromlu çocuklara destek verdi.
BU OLUŞUMU KUTLUYORUM
Milletvekili Katırcıoğlu ve Ak Partililer Down Sendromlu çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti. Vekil Katırcıoğlu, “Down Sendromlu çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Down Sendromlu olmak bir hastalık değildir. Böyle güzel bir oluşum yapmışsınız. Bizde gelelim ziyaret edelim, çocuklarımızla sohbet edelim istedik. İlçemizde böyle güzel oluşum olması bizleri mutlu ediyor” dedi.
YALIEVLERİNİ BEĞENDİ
Değiremdere'de yapımı devam eden tarihi Yalıevleri’ni gezen Katırcıoğlu “Kocaeli'nin incisi olan Değirmendere'ye Yalıevleri başka bir güzellik katmış. Belediye başkanımızı ve ekibini projeden dolayı kutluyorum”dedi.
BAYAN ESNAFLARA ZİYARET
Katırcıoğlu ve Ak Parti heyeti ilçemizdeki bayan esnafları gezdi. Esnaflar vekil Katırcıoğlu'na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.