LASTİK İŞ

MİLLETVEKİLLERİ BAŞVURULARI MAYIS’TA

Asayiş 19.04.2018 - 14:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİLLETVEKİLLERİ BAŞVURULARI MAYIS’TA

STK Buluşmaları programı kapsamında Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların yöneticileriyle buluşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, milletvekilliği başvurularının Mayıs ayının ilk haftasında olacağını açıkladı

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta başladığı “STK Buluşması” programına bu hafta Hak İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların şube başkanları ve temsilcileriyle bir araya gelerek devam etti. Ceyhan programda yaptığı açıklamada, “1 Kasım seçimine benzer bir takvimle gidiyoruz. Milletvekilliği için başvuru tarihi büyük ihtimalle Mayıs’ın ilk haftasında olacak” dedi. MİLLETVEKİLLERİ BAŞVURULARI MAYIS’TA Milletvekilleri başvuru tarihler hakkında bilgi veren Ceyhan, “Kanunla ilgili komisyonda görüşme olacak Cumartesi veya Pazar günü mecliste erken seçim kararı kanuni olarak alınacak. Pazar günü gündeme alınırsa YSK sonrasında bir takvim açıklayacak. Teknik teferruatlar YSK tarafından belirlenecek ve biz de ona göre hareket edeceğiz. 1 Kasım seçimine benzer bir takvimle gidiyoruz. Büyük ihtimalle Mayıs’ın ilk haftasında olacak” şeklinde konuştu.
STK Buluşmaları programı kapsamında Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların yöneticileriyle buluşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, milletvekilliği başvurularının Mayıs ayının ilk haftasında olacağını açıkladı

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta başladığı “STK Buluşması” programına bu hafta Hak İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların şube başkanları ve temsilcileriyle bir araya gelerek devam etti. Ceyhan programda yaptığı açıklamada, “1 Kasım seçimine benzer bir takvimle gidiyoruz. Milletvekilliği için başvuru tarihi büyük ihtimalle Mayıs’ın ilk haftasında olacak” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ BAŞVURULARI MAYIS’TA

Milletvekilleri başvuru tarihler hakkında bilgi veren Ceyhan, “Kanunla ilgili komisyonda görüşme olacak Cumartesi veya Pazar günü mecliste erken seçim kararı kanuni olarak alınacak. Pazar günü gündeme alınırsa YSK sonrasında bir takvim açıklayacak. Teknik teferruatlar YSK tarafından belirlenecek ve biz de ona göre hareket edeceğiz. 1 Kasım seçimine benzer bir takvimle gidiyoruz. Büyük ihtimalle Mayıs’ın ilk haftasında olacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.