LASTİK İŞ

MİLLİ EĞİTİM ATARİ SALONLARINI DENETLEDİ

Gündem 01.10.2020 - 13:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MİLLİ EĞİTİM ATARİ SALONLARINI DENETLEDİ

KOVİD- 19 virüsü salgınından korunmak için Gölcük Kaymakamlığın görevlendirilme çerçevesinde Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ile Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ozan Baş ile birlikte Atari Salonları denetleyerek işletme sahiplerine uyarıda bulundu.

KOVİD- 19 virüsü salgınından korunmak amaçlı olarak Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Gölcük’te bulunan tüm kurum müdürlerine Gölcük’te bulunan işletmeleri denetlemek ve işletmelerde virüse karşı korunmak için mesafe, Maske ve temizlik için Görevlendirme yaptı.  Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okulların açılması ve uzaktan eğitim sistemi dolayısı ile İlçemizde faaliyet gösteren Atari salonları denetledi.   DENETİMLER DEVAM EDİYOR Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ile Gölcük Şube Müdürü Ozan Baş ile birlikte  Atari salonları denetledi. Denetimlerde Atari salonların işletmecilerini uyararak, salonda bulunan kişi ve kişiler kesinlikle maske takacak, sosyal mesafeye uyacak ve temizlik konusunda duyarlı olması konusunda uyarılarda bulunurken ders saatleri içerisinde öğrencilerinde salonlarda bulunmaması gerektiğini vurguladı.   ÖNCE UYARI SONRA CEZA Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüsten korunmak için ilçe kaymakamımız Cengiz Karabulut tarafından ilçemizde görev yapan tüm kurum müdürlerine belirli bölge ve belirli işletmelerde denetleme görevi verdi. Bu gün polisimiz, belediyemiz ve benzeri kurumlarımız da alınan görevi yerine getiriyor. Bize verilen görev ise ilçemizde faaliyet gösteren Atari salonları denetlemektir. Bizde bu gün bu atari salonları denetliyoruz. İşletmelerimizde yapılan denetlemelerde sosyal mesafe, maske ve hijyendir. Öncelikle gerekli uyarıları yapıyoruz. Uyarıdan sonra tekrar denetlediğimizde bunlardan eksik olan varsa gerekli tutanak tutularak iç işleri bakanlığımıza gönderiyoruz. Burada önemli olan sağlığımızdır. Sağlığımızı korumak için ve bu virüsü yenmek ve kurtulmak için 3 önemli şeye uymak gerekir. Bunlardan biri, sosyal mesafe, Maske ve temizliktir. Bu kurallara uyduğumuz zaman virüsten kısa zamanda kurtulabiliriz” dedi.   ÇOCUKLAR SALONLARDA OLMAMALI Mert “2020-2021 Eğitim dönemimiz başladı. Bazı öğrencilerimiz okullar da bazıları ise uzaktan eğitimlerine devam ediyor. Oyun salonu işletmecilerinden özellikle okulda olması gereken öğrencilerimizi salonlara almamaları gerekiyor” dedi. Fahri Haner
KOVİD- 19 virüsü salgınından korunmak için Gölcük Kaymakamlığın görevlendirilme çerçevesinde Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ile Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ozan Baş ile birlikte Atari Salonları denetleyerek işletme sahiplerine uyarıda bulundu.

KOVİD- 19 virüsü salgınından korunmak amaçlı olarak Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Gölcük’te bulunan tüm kurum müdürlerine Gölcük’te bulunan işletmeleri denetlemek ve işletmelerde virüse karşı korunmak için mesafe, Maske ve temizlik için Görevlendirme yaptı.  Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okulların açılması ve uzaktan eğitim sistemi dolayısı ile İlçemizde faaliyet gösteren Atari salonları denetledi.

 

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ile Gölcük Şube Müdürü Ozan Baş ile birlikte  Atari salonları denetledi. Denetimlerde Atari salonların işletmecilerini uyararak, salonda bulunan kişi ve kişiler kesinlikle maske takacak, sosyal mesafeye uyacak ve temizlik konusunda duyarlı olması konusunda uyarılarda bulunurken ders saatleri içerisinde öğrencilerinde salonlarda bulunmaması gerektiğini vurguladı.

 

ÖNCE UYARI SONRA CEZA

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüsten korunmak için ilçe kaymakamımız Cengiz Karabulut tarafından ilçemizde görev yapan tüm kurum müdürlerine belirli bölge ve belirli işletmelerde denetleme görevi verdi. Bu gün polisimiz, belediyemiz ve benzeri kurumlarımız da alınan görevi yerine getiriyor. Bize verilen görev ise ilçemizde faaliyet gösteren Atari salonları denetlemektir. Bizde bu gün bu atari salonları denetliyoruz. İşletmelerimizde yapılan denetlemelerde sosyal mesafe, maske ve hijyendir. Öncelikle gerekli uyarıları yapıyoruz. Uyarıdan sonra tekrar denetlediğimizde bunlardan eksik olan varsa gerekli tutanak tutularak iç işleri bakanlığımıza gönderiyoruz. Burada önemli olan sağlığımızdır. Sağlığımızı korumak için ve bu virüsü yenmek ve kurtulmak için 3 önemli şeye uymak gerekir. Bunlardan biri, sosyal mesafe, Maske ve temizliktir. Bu kurallara uyduğumuz zaman virüsten kısa zamanda kurtulabiliriz” dedi.

 

ÇOCUKLAR SALONLARDA OLMAMALI

Mert “2020-2021 Eğitim dönemimiz başladı. Bazı öğrencilerimiz okullar da bazıları ise uzaktan eğitimlerine devam ediyor. Oyun salonu işletmecilerinden özellikle okulda olması gereken öğrencilerimizi salonlara almamaları gerekiyor” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.