MİLLİ EĞİTİMDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Eğitim 19.06.2017 - 09:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİLLİ EĞİTİMDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti.

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek okullara yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.. Gölcük Belediyesi tarafından İlçe merkezi ve tüm mahallelerinde bulunan okulların çevre düzenlemesi yapılıyor ve okulların ihtiyaçları karşılanıyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Biz eğitim gönüllüsüyüz 13 yıllık Belediye Başkanlığımızda Kaymakamımız, Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürlerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çok sayıda Okul ve derslik yaptırdık. Bütün okullarımızın çevre düzenlemesi ve ihtiyaçlarını yüzde 95 oranında karşılıyoruz. Geleceğimizin teminatı bu çocuklar kendi çocuklarımız, bu çocuklar için ne yapsak azdır. Ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ercan Gülsuyu ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti.

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek okullara yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti..
Gölcük Belediyesi tarafından İlçe merkezi ve tüm mahallelerinde bulunan okulların çevre düzenlemesi yapılıyor ve okulların ihtiyaçları karşılanıyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Biz eğitim gönüllüsüyüz 13 yıllık Belediye Başkanlığımızda Kaymakamımız, Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürlerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çok sayıda Okul ve derslik yaptırdık. Bütün okullarımızın çevre düzenlemesi ve ihtiyaçlarını yüzde 95 oranında karşılıyoruz. Geleceğimizin teminatı bu çocuklar kendi çocuklarımız, bu çocuklar için ne yapsak azdır. Ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ercan Gülsuyu ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.