MİLLİ PİYANGO HAYALLERİ SÜSLEMEYE BAŞLADI

Gündem 04.12.2019 - 13:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİLLİ PİYANGO HAYALLERİ SÜSLEMEYE BAŞLADI

Yılbaşı milli piyango ikramiyesi bu yıl 80 milyona yükselerek herkesin hayallerini süslemeye başlarken, yılbaşı biletleri satışları başladı.

Yılbaşı özel çekilişi için biletler satışa sunuldu. Bu yılki ikramiye 80 milyon olması her kesin hayalleri süslüyor. Milli piyango biletlerini satan 41000349 nolu Milli Piyango bayı Durmuş Kazanfer; “yılbaşı mili piyango biletleri Aralık 1 itibarı ile Gölcük'te satışa sunuldu. Tam bilet 80 lira, yarım bilet 40 lira ve çeyrek bilet 20 lira olarak satışa sunuldu. Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Geçen yıl ikramiye bedeli 70 milyondu. Bu yıl ise ikramiye bedeli 80 milyona yükseldi. Yaklaşık 5 gündür bilet satışları yapıyorum. Fakat nedense satışlar geçen yıla göre düşük. Bilet soran çok oluyor. Hatta ayın 15 ne bana bilet ayırın diyen çok müşterilerim var. Bizde ona göre gerekli işlemlerimizi yapıyoruz. Hatta seri bilet almak isteyenlerimiz çok. Her zamanki gibi ayın 15 inden sonra milli piyango biletleri kapışılacaktır. Şu anda çeyrek biletler daha çok satılıyor” dedi. Fahri Haner  
Yılbaşı milli piyango ikramiyesi bu yıl 80 milyona yükselerek herkesin hayallerini süslemeye başlarken, yılbaşı biletleri satışları başladı.

Yılbaşı özel çekilişi için biletler satışa sunuldu. Bu yılki ikramiye 80 milyon olması her kesin hayalleri süslüyor. Milli piyango biletlerini satan 41000349 nolu Milli Piyango bayı Durmuş Kazanfer; “yılbaşı mili piyango biletleri Aralık 1 itibarı ile Gölcük'te satışa sunuldu. Tam bilet 80 lira, yarım bilet 40 lira ve çeyrek bilet 20 lira olarak satışa sunuldu. Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Geçen yıl ikramiye bedeli 70 milyondu. Bu yıl ise ikramiye bedeli 80 milyona yükseldi. Yaklaşık 5 gündür bilet satışları yapıyorum. Fakat nedense satışlar geçen yıla göre düşük. Bilet soran çok oluyor. Hatta ayın 15 ne bana bilet ayırın diyen çok müşterilerim var. Bizde ona göre gerekli işlemlerimizi yapıyoruz. Hatta seri bilet almak isteyenlerimiz çok. Her zamanki gibi ayın 15 inden sonra milli piyango biletleri kapışılacaktır. Şu anda çeyrek biletler daha çok satılıyor” dedi.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.