LASTİK İŞ
ismail

MİLLİ TAKIMDAN 87 MADALYA

Spor 21.02.2019 - 14:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİLLİ TAKIMDAN 87 MADALYA

Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı tekvandocuları milli takım adına katıldıkları 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'ndan 2 madalya ile döndüler.

Antalya’da 51 ülkeden 1615 sporcunun katılımıyla düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasın'da Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un 8 milli tekvandocusu ter döktü. Mavi beyazlılar turnuvada bir gümüş ve bir bronz kazandı.   BİR GÜMÜŞ, BİR ALTIN Milli takımı temsilen katılan Büyükşehir Kağıtsporlu 8 sporcu, 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasında mücadele etti. Zorlu turnuvada Dilan Yılmaz 51 Kg Yıldızlar kategorisinde bronz madalya kazanırken 68+ Kg Gençler kategorisinde mücadele eden Zülal Altın ise gümüş madalyayı boynuna taktı.   MİLLİ TAKIMDAN 87 MADALYA Türk tekvandocular müsabakalarda 87 madalya elde etti. Milli sporcular, büyükler kategorisinde 1'i altın, 2'si gümüş ve 5'i bronz olmaz üzere 8, gençler kategorisinde 7'si altın, 13'ü gümüş ve 18'i bronz olmak üzere 38, yıldızlar kategorisinde ise 11'i altın, 12'si gümüş ve 18'i bronz olmak üzere 41 madalya kazandı.
Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı tekvandocuları milli takım adına katıldıkları 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'ndan 2 madalya ile döndüler.

Antalya’da 51 ülkeden 1615 sporcunun katılımıyla düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasın'da Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un 8 milli tekvandocusu ter döktü. Mavi beyazlılar turnuvada bir gümüş ve bir bronz kazandı.

 

BİR GÜMÜŞ, BİR ALTIN

Milli takımı temsilen katılan Büyükşehir Kağıtsporlu 8 sporcu, 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasında mücadele etti. Zorlu turnuvada Dilan Yılmaz 51 Kg Yıldızlar kategorisinde bronz madalya kazanırken 68+ Kg Gençler kategorisinde mücadele eden Zülal Altın ise gümüş madalyayı boynuna taktı.

 

MİLLİ TAKIMDAN 87 MADALYA

Türk tekvandocular müsabakalarda 87 madalya elde etti. Milli sporcular, büyükler kategorisinde 1'i altın, 2'si gümüş ve 5'i bronz olmaz üzere 8, gençler kategorisinde 7'si altın, 13'ü gümüş ve 18'i bronz olmak üzere 38, yıldızlar kategorisinde ise 11'i altın, 12'si gümüş ve 18'i bronz olmak üzere 41 madalya kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.