MİLLİ EĞİTİM UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI !

16.09.2014 - 18:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MİLLİ EĞİTİM UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI !

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için yıl içersinde öğretmen ve öğrencilere seminerler verileceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlamasına ilişkin bir açıklama yaptı. Gülsuyu yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunarak yıl içersinde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Gülsuyu madde bağımlılı konusunda bu yıl seminerler gerçekleşeceğini ifade ederek bu sorunun profesyonel şekilde çözülmesi gerektiğini savundu.  AİLELERE VE ÖĞRETMENLERE SEMİNERLER VERİLECEK Gülsuyu, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde öğretmenlere ve öğrencilere seminerler verileceğini kaydetti. Ayrıca Rehber Öğretmenler eşliğinde veli toplantılarında da bilgiler verileceğini söyledi. Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması için eğitimcilere ve ailelere çok büyük görevler düştüğünü belirten Gülsuyu uyuşturucu madde kullanımının sadece geliri düşük olan ailelerin çocuklarında değil ekonomik durumu iyi olan ailelerin çocuklarında da görülebileceğini ifade etti. Ailelerin genellikle “Benim çocuğum yapmaz” anlayışı ile yanlışa düştüğünü dile getiren Gülsuyu "Aileler  bu konuda bilinçlenmeli" dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için yıl içersinde öğretmen ve öğrencilere seminerler verileceğini söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlamasına ilişkin bir açıklama yaptı. Gülsuyu yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunarak yıl içersinde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Gülsuyu madde bağımlılı konusunda bu yıl seminerler gerçekleşeceğini ifade ederek bu sorunun profesyonel şekilde çözülmesi gerektiğini savundu. 
AİLELERE VE ÖĞRETMENLERE SEMİNERLER VERİLECEK
Gülsuyu, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde öğretmenlere ve öğrencilere seminerler verileceğini kaydetti. Ayrıca Rehber Öğretmenler eşliğinde veli toplantılarında da bilgiler verileceğini söyledi. Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması için eğitimcilere ve ailelere çok büyük görevler düştüğünü belirten Gülsuyu uyuşturucu madde kullanımının sadece geliri düşük olan ailelerin çocuklarında değil ekonomik durumu iyi olan ailelerin çocuklarında da görülebileceğini ifade etti. Ailelerin genellikle “Benim çocuğum yapmaz” anlayışı ile yanlışa düştüğünü dile getiren Gülsuyu "Aileler  bu konuda bilinçlenmeli" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.