LASTİK İŞ

MİLLİ İTTİFAK ESNAFI KONGREYE ÇAĞIRDI

Asayiş 01.05.2015 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MİLLİ İTTİFAK ESNAFI KONGREYE ÇAĞIRDI

aadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcileri tarafından SP parti binasında kahvaltı programı düzenlendi. Pati binasında kahvaltı yapan parti temsilcileri ve milletvekili adayları kahvaltı programının ardından esnafı gezerek destek istedi.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcileri tarafından SP parti binasında kahvaltı programı düzenlendi. Pati binasında kahvaltı yapan parti temsilcileri ve milletvekili adayları kahvaltı programının ardından esnafı gezerek destek istedi.  Saadet Partisi  İlçe Karargah Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltı programında Millî İttifak kadroları birliktelik pozu verdi. Kahvaltı programına Büyük Birlik Partisi  İlçe Başkanı Gökmen Türkkanı, Saadet Partisi Millî İttifak adaylarından Metin Tunca ile Remzi Kaya ve partililer katıldı. Karargah Başkanı Faruk Özgür yaptığı açıklamada  “Yoğun çalışmalar arasında bir araya gelmek ve birlikte poz vermek kolay olmuyor. Her gün ayrı ayrı ekipler halinde farklı yerlerde çalışmalarımız oluyor. Bu güne birlikte başlamak için bir kahvaltı programı düzenledik ve kahvaltı sonrasında tüm esnafımızı mitinge davet ederek destek istedik" dedi.  BBP İle Başkanı Türkkanı Milli İttifakın büyük bir şans olduğunu ifade ederek "AK Parti'ye tek alternatif Milli İttifaktır" dedi. 
aadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcileri tarafından SP parti binasında kahvaltı programı düzenlendi. Pati binasında kahvaltı yapan parti temsilcileri ve milletvekili adayları kahvaltı programının ardından esnafı gezerek destek istedi.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcileri tarafından SP parti binasında kahvaltı programı düzenlendi. Pati binasında kahvaltı yapan parti temsilcileri ve milletvekili adayları kahvaltı programının ardından esnafı gezerek destek istedi. 
Saadet Partisi  İlçe Karargah Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltı programında Millî İttifak kadroları birliktelik pozu verdi. Kahvaltı programına Büyük Birlik Partisi  İlçe Başkanı Gökmen Türkkanı, Saadet Partisi Millî İttifak adaylarından Metin Tunca ile Remzi Kaya ve partililer katıldı. Karargah Başkanı Faruk Özgür yaptığı açıklamada  “Yoğun çalışmalar arasında bir araya gelmek ve birlikte poz vermek kolay olmuyor. Her gün ayrı ayrı ekipler halinde farklı yerlerde çalışmalarımız oluyor. Bu güne birlikte başlamak için bir kahvaltı programı düzenledik ve kahvaltı sonrasında tüm esnafımızı mitinge davet ederek destek istedik" dedi.  BBP İle Başkanı Türkkanı Milli İttifakın büyük bir şans olduğunu ifade ederek "AK Parti'ye tek alternatif Milli İttifaktır" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.