LASTİK İŞ
ismail

MİLLİEĞİTİM YENİ BİNASINA TAŞINIYOR

Eğitim 18.02.2021 - 11:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MİLLİEĞİTİM YENİ BİNASINA TAŞINIYOR

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yaptığı açıklamada “Mart ayı içerisinde yeni binamızda hizmet vermeyi planladık” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mart ayında yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan 2 katlı ve 16 odalı bina, Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü, tadilat çalışmalarının ardından mart ayında yeni binasında hizmet verecek. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yaptığı açıklamada, salgın nedeniyle yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.  ‘DAHA İYİ VE KALİTELİ HİZMET EDEBİLMEMİZ İÇİN’ Çocuklara, kaliteli eğitim ulaştırmak için çalıştıklarını vurgulayan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, "Bu kapsamda kurum personeli arkadaşlarımızla birlikte hizmeti ön planda tuttuk. Daha iyi ve kaliteli hizmet edebilmemiz için Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bir alanı, Kaymakamlığımız önderliğinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bize tahsis edildi. Mart ayı içerisinde yeni binamızda hizmet vermeyi planladık. Asıl olan çocuklarımızla eğitimde yakalayacağımız başarıdır" dedi.
Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yaptığı açıklamada “Mart ayı içerisinde yeni binamızda hizmet vermeyi planladık” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mart ayında yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan 2 katlı ve 16 odalı bina, Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü, tadilat çalışmalarının ardından mart ayında yeni binasında hizmet verecek. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yaptığı açıklamada, salgın nedeniyle yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

 ‘DAHA İYİ VE KALİTELİ HİZMET EDEBİLMEMİZ İÇİN’

Çocuklara, kaliteli eğitim ulaştırmak için çalıştıklarını vurgulayan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, "Bu kapsamda kurum personeli arkadaşlarımızla birlikte hizmeti ön planda tuttuk. Daha iyi ve kaliteli hizmet edebilmemiz için Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bir alanı, Kaymakamlığımız önderliğinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bize tahsis edildi. Mart ayı içerisinde yeni binamızda hizmet vermeyi planladık. Asıl olan çocuklarımızla eğitimde yakalayacağımız başarıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.