LASTİK İŞ
ismail

MİLYONLUK DOLANDIRICILIK 70 KİŞİYE YAKALAMA KARARI

Gündem 24.11.2020 - 12:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MİLYONLUK DOLANDIRICILIK 70 KİŞİYE YAKALAMA KARARI

Marmara ve Trakya bölgelerinde, askeri birliklerin kalorifer yakıtı alımı ihalelerine fesat karıştırdıkları, bu yol ile devleti milyonlarca lira zarar uğrattıkları tespit edilen organize dolandırıcılık şebekesi çökertildi.70 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında,   Marmara ve Trakya bölgelerinde bulunan askeri birliklerin kalorifer yakıt alımları için gerçekleştirilen ihalelere fesat karıştırdıkları iddia edilen bir dolandırıcılık şebekesine operasyon düzenlendi.    70 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI Askeri birliklerin kalorifer yakıt alımları için gerçekleştirilen ihalelere fesat karıştırdıkları, bunun için sahte belgeler düzenleyerek rüşvet verdikleri, birliklere 6 numara kalorifer yakıtı vermeleri gerekirken daha düşük değerlerde 4 numara yakıt verdikleri tespit edilen 70 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.   13 İLDE ŞAFAK OPERASYONU Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimatla; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Batman, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Manisa, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerinde sabah saatlerinde eş zamanlı şafak operasyon düzenlendi.   MİLYONLARCA LİRA DOLANDIRMIŞLAR Askeri birlikler ve kamu kuruluşlarını milyonlarca lira dolandırdıkları iddia edilen şüphelilerin gözaltına alınarak Kocaeli’ne getirilecekleri ve tamamlanan işlemleri sonrasında “kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet” iddiaları ile Kocaeli Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi.
Marmara ve Trakya bölgelerinde, askeri birliklerin kalorifer yakıtı alımı ihalelerine fesat karıştırdıkları, bu yol ile devleti milyonlarca lira zarar uğrattıkları tespit edilen organize dolandırıcılık şebekesi çökertildi.70 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında,   Marmara ve Trakya bölgelerinde bulunan askeri birliklerin kalorifer yakıt alımları için gerçekleştirilen ihalelere fesat karıştırdıkları iddia edilen bir dolandırıcılık şebekesine operasyon düzenlendi.

 

 70 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Askeri birliklerin kalorifer yakıt alımları için gerçekleştirilen ihalelere fesat karıştırdıkları, bunun için sahte belgeler düzenleyerek rüşvet verdikleri, birliklere 6 numara kalorifer yakıtı vermeleri gerekirken daha düşük değerlerde 4 numara yakıt verdikleri tespit edilen 70 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

 

13 İLDE ŞAFAK OPERASYONU

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimatla; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Batman, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Manisa, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerinde sabah saatlerinde eş zamanlı şafak operasyon düzenlendi.

 

MİLYONLARCA LİRA DOLANDIRMIŞLAR

Askeri birlikler ve kamu kuruluşlarını milyonlarca lira dolandırdıkları iddia edilen şüphelilerin gözaltına alınarak Kocaeli’ne getirilecekleri ve tamamlanan işlemleri sonrasında “kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet” iddiaları ile Kocaeli Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.