LASTİK İŞ

MİNARE RÜZGARA DAYANAMADI

Gündem 10.01.2019 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNARE RÜZGARA DAYANAMADI

İzmit ve Gölcük ilçesinde birçok evin çatısı uçarken, bir caminin minaresi parçaladı

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’de gece saatlerine başlayan ve gündüz de etkisini yoğun şekilde htiren şiddetli rüzgar birçok evin çatısının uçmasına ve minarelerin de parçalanmasına neden oldu. Gölcük ilçesi Yeni Ferhadiye Mahallesi’nde etkisini yoğun bir şekilde htiren rüzgar sebebi ile mahallede bulunan bir çok evin çatısı uçarken, mahalle camisinin ise minaresi parçalandı. Sabah uyandığında çatıların uçtuğunu ve minarenin parçalandığını gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, mahallede incelemelerde bulundu. Büyük panik yaşayan vatandaşlar rüzgarın şiddetini düşürmesini beklediğini söyledi.  “Sabah uyandığımızda köyün durumu vahimdi”  Sabah uyandıklarında korkunç manzarayla karşılaştıklarını söyleyen Yeni Ferhadiye Mahallesi sakinlerinden Erdi Kayabay, “Çok hasar var. Evlerin, ahırların çatılar; caminin minaresi hasar gördü. Rüzgar akşam başladı, sabah uyandığımızda köyün durumu vahimdi. Köyde hasar çok. Çok sayıda evin çatısı uçmuş durumda, çok hasar var. Şu anda 2 tane ahır, 1 ev ve cami minaresi hasarlı durumda” dedi.   
İzmit ve Gölcük ilçesinde birçok evin çatısı uçarken, bir caminin minaresi parçaladı

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’de gece saatlerine başlayan ve gündüz de etkisini yoğun şekilde htiren şiddetli rüzgar birçok evin çatısının uçmasına ve minarelerin de parçalanmasına neden oldu. Gölcük ilçesi Yeni Ferhadiye Mahallesi’nde etkisini yoğun bir şekilde htiren rüzgar sebebi ile mahallede bulunan bir çok evin çatısı uçarken, mahalle camisinin ise minaresi parçalandı. Sabah uyandığında çatıların uçtuğunu ve minarenin parçalandığını gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, mahallede incelemelerde bulundu. Büyük panik yaşayan vatandaşlar rüzgarın şiddetini düşürmesini beklediğini söyledi. 

“Sabah uyandığımızda köyün durumu vahimdi” 
Sabah uyandıklarında korkunç manzarayla karşılaştıklarını söyleyen Yeni Ferhadiye Mahallesi sakinlerinden Erdi Kayabay, “Çok hasar var. Evlerin, ahırların çatılar; caminin minaresi hasar gördü. Rüzgar akşam başladı, sabah uyandığımızda köyün durumu vahimdi. Köyde hasar çok. Çok sayıda evin çatısı uçmuş durumda, çok hasar var. Şu anda 2 tane ahır, 1 ev ve cami minaresi hasarlı durumda” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.