LASTİK İŞ
ismail

MİNİBÜSÇÜLER İFTARDA BULUŞTU

29.05.2019 - 14:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİBÜSÇÜLER İFTARDA BULUŞTU

S.S. 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi, kooperatif binasının bahçesinde yeni Başkan Kemal Köseoğlu Kooperatif üyelerini dostlarını iftarda ağırladı. İftar programına katılım oldukça yoğun oldu.

S.S. 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi, kooperatif binasının bahçesinde yeni Başkan Kemal Köseoğlu Kooperatif üyelerini  dostlarını iftarda ağırladı. İftar programına katılım oldukça yoğun oldu.  Kooperatif binasının bahçesinde  gerçekleştirilen iftar programına Kooperatif Başkanı Kemal Köseoğlu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Şoförler Odası Başkanı  Nizamettin Meteer, Gölcük Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve  Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Değirmendere Spor Kulübü Başkanı Severcan Kara ve Yönetimi, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, SS 177 Gölcük Servisçiler Kooperatifi Başkanı Tacettin Akın, Karamürsel Minibüs ve Otobüs Kooperatif Başkanı Ahmet Utaş, 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi 2. Başkanı Osman Ergin, Yöneticiler Cengiz Ekiz, Hüseyin Yakut, Ceyhun Uzuner, Mustafa Kahraman, İsmail Uçak, Denetim Kurulu Başkanı Mehmet Malçok, Sadri Özcan ve Lokman Akçay katılım sağladı. BİRLİĞİMİZ BOZULMASIN İftar programı sonrasında bir konuşma gerçekleştiren S. S. 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Kemal Köseoğlu, “Geçtiğimiz aylarda kongremizi  Gerçekleştirmiştik. Gerçekleştirilen kongre sonucunda delegelerden 38 oy almış ve başkan seçilmiştim. Bugün de Mübarek Ramazan Ayı olması münasebetiyle siz değerli dostlarımız ile iftar programında bir araya gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle katılımlarından dolayı AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’e, Şoförler Odası Başkanlarıma ve diğer tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” diyerek  konuşmasını sonlandırdı.
S.S. 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi, kooperatif binasının bahçesinde yeni Başkan Kemal Köseoğlu Kooperatif üyelerini dostlarını iftarda ağırladı. İftar programına katılım oldukça yoğun oldu.

S.S. 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi, kooperatif binasının bahçesinde yeni Başkan Kemal Köseoğlu Kooperatif üyelerini  dostlarını iftarda ağırladı. İftar programına katılım oldukça yoğun oldu. 

Kooperatif binasının bahçesinde  gerçekleştirilen iftar programına Kooperatif Başkanı Kemal Köseoğlu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Şoförler Odası Başkanı  Nizamettin Meteer, Gölcük Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve  Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Değirmendere Spor Kulübü Başkanı Severcan Kara ve Yönetimi, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, SS 177 Gölcük Servisçiler Kooperatifi Başkanı Tacettin Akın, Karamürsel Minibüs ve Otobüs Kooperatif Başkanı Ahmet Utaş, 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi 2. Başkanı Osman Ergin, Yöneticiler Cengiz Ekiz, Hüseyin Yakut, Ceyhun Uzuner, Mustafa Kahraman, İsmail Uçak, Denetim Kurulu Başkanı
Mehmet Malçok, Sadri Özcan ve Lokman Akçay katılım sağladı.

BİRLİĞİMİZ BOZULMASIN
İftar programı sonrasında bir konuşma gerçekleştiren S. S. 41 No’lu Gölcük – İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Kemal Köseoğlu, “Geçtiğimiz aylarda kongremizi  Gerçekleştirmiştik. Gerçekleştirilen kongre sonucunda delegelerden 38 oy almış ve başkan seçilmiştim. Bugün de Mübarek
Ramazan Ayı olması münasebetiyle siz değerli dostlarımız ile iftar programında bir araya gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle katılımlarından dolayı AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’e, Şoförler Odası Başkanlarıma ve diğer tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” diyerek  konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.