MİNİBÜSÇÜLERDEN ASKERE DESTEK

29.03.2018 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİBÜSÇÜLERDEN ASKERE DESTEK

SS 41 İzmit Gölcük Kooperatif başkanı Mehmet Malçok ve yönetimi üyelerinden ve ailelerinden topladıkları 20 bn lirayı Türk Silahlı Kuvvetlerine Tıbbi malzeme olarak gönderecekler. başkan Malçok “ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlayan bizlerin huzur içerisinde olmamızı da sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfına biz kooperatif olarak 20 Bin liralık Tıbbi Malzeme aldık. Önümüzdeki günlerde Türk Silahlı Kuvvetler Vakfına göndereceğiz. Burada katkı sağlayan her kese teşekkür ederim” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, kent genelinde özel ve kamu işletmecileri ile birlikte ‘Toplu Taşıma Hizmetleri Geliştirme ve İyileştirme’ protokolü imzalandı. Protokole imza atan taraflar arasında Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kocaeli Şehir içi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası bulunuyor. Taraflar arasında imzalanan protokol sayesinde öğrenciler şehir içi ulaşımı yüzde 28 daha ucuz kullanmış olacak.   ÖĞRENCİLER KARTLARINI ALSIN Yapılan kent kart protokol ardından sonra SS 41 İzmit Gölcük Kooperatif başkanı Mehmet Malçok düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamada Başkan Malçok “Şehir içi yolcu taşımada öğrenci indiriminde iki dönem geçmesine rağmen zam yapılmadı. Öğrenci yol mesafesine göre yol parasını ödüyordu. Geçtiğimiz hafta valiliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi tarafından imzalanan protokolde taşımacılıkta öğrenciye verilen zam farkı Kent Kartı olan öğrencilerin Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından ödenecektir. Bu farkın belli olması için öğrenciler kent kartta dönmelidir. Öğrencinin kent kartı okunmadığında tam ücret alınacaktır. Çünkü fark hesapları kent Kart üzerinde hesaplanacaktır. Bundan dolayı ilçemizde bulunan tüm öğrenciler Kent Kartta dönmelidir. Bu sadece Gölcük değil tüm ilçelerimizde geçerlidir. İmzalanan protokole göre, Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelindeki öğrencileri ve indirimli yolcular için şehir içi ulaşımda 40 kuruş, uzak mesafelerde ise 60 kuruşu kendi kasasından ödeyecek. ” dedi. SİĞORTASIZ ÇALIŞTIRMIYORUZ Otobüslerde sigortasız elemanın çalıştırılmaması için yaptığı açıklamada Başkan Malçok; “Bizim kendi bünyemizde çalışan otobüs ve iş yerimiz var. Bu iş yerinde ve otobüslerde kesinlikle sigortasız eleman çalıştırılmamalı. Eleman ihtiyacı olduğunda ilk olarak elemanın sağlık güvencesi olan sigortası yapılmalıdır” dedi.   ASKERE DESTEK Sözlerine Türk Silahlı Kuvvetler Vakfı ile devam ettiren Başkan Malçok; “ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlayan bizlerin huzur içerisinde olmamızı da sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfına biz kooperatif olarak 20 Bin liralık Tıbbi Malzeme aldık. Önümüzdeki günlerde Türk Silahlı Kuvvetler Vakfına göndereceğiz. Burada katkı sağlayan her kese teşekkür ederim” dedi.
SS 41 İzmit Gölcük Kooperatif başkanı Mehmet Malçok ve yönetimi üyelerinden ve ailelerinden topladıkları 20 bn lirayı Türk Silahlı Kuvvetlerine Tıbbi malzeme olarak gönderecekler. başkan Malçok “ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlayan bizlerin huzur içerisinde olmamızı da sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfına biz kooperatif olarak 20 Bin liralık Tıbbi Malzeme aldık. Önümüzdeki günlerde Türk Silahlı Kuvvetler Vakfına göndereceğiz. Burada katkı sağlayan her kese teşekkür ederim” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, kent genelinde özel ve kamu işletmecileri ile birlikte ‘Toplu Taşıma Hizmetleri Geliştirme ve İyileştirme’ protokolü imzalandı. Protokole imza atan taraflar arasında Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kocaeli Şehir içi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası bulunuyor. Taraflar arasında imzalanan protokol sayesinde öğrenciler şehir içi ulaşımı yüzde 28 daha ucuz kullanmış olacak.
 
ÖĞRENCİLER KARTLARINI ALSIN
Yapılan kent kart protokol ardından sonra SS 41 İzmit Gölcük Kooperatif başkanı Mehmet Malçok düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamada Başkan Malçok “Şehir içi yolcu taşımada öğrenci indiriminde iki dönem geçmesine rağmen zam yapılmadı. Öğrenci yol mesafesine göre yol parasını ödüyordu. Geçtiğimiz hafta valiliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi tarafından imzalanan protokolde taşımacılıkta öğrenciye verilen zam farkı Kent Kartı olan öğrencilerin Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından ödenecektir. Bu farkın belli olması için öğrenciler kent kartta dönmelidir. Öğrencinin kent kartı okunmadığında tam ücret alınacaktır. Çünkü fark hesapları kent Kart üzerinde hesaplanacaktır. Bundan dolayı ilçemizde bulunan tüm öğrenciler Kent Kartta dönmelidir. Bu sadece Gölcük değil tüm ilçelerimizde geçerlidir. İmzalanan protokole göre, Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelindeki öğrencileri ve indirimli yolcular için şehir içi ulaşımda 40 kuruş, uzak mesafelerde ise 60 kuruşu kendi kasasından ödeyecek. ” dedi.
SİĞORTASIZ ÇALIŞTIRMIYORUZ
Otobüslerde sigortasız elemanın çalıştırılmaması için yaptığı açıklamada Başkan Malçok; “Bizim kendi bünyemizde çalışan otobüs ve iş yerimiz var. Bu iş yerinde ve otobüslerde kesinlikle sigortasız eleman çalıştırılmamalı. Eleman ihtiyacı olduğunda ilk olarak elemanın sağlık güvencesi olan sigortası yapılmalıdır” dedi.
 
ASKERE DESTEK
Sözlerine Türk Silahlı Kuvvetler Vakfı ile devam ettiren Başkan Malçok; “ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlayan bizlerin huzur içerisinde olmamızı da sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfına biz kooperatif olarak 20 Bin liralık Tıbbi Malzeme aldık. Önümüzdeki günlerde Türk Silahlı Kuvvetler Vakfına göndereceğiz. Burada katkı sağlayan her kese teşekkür ederim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.