LASTİK İŞ

MİNİBÜSÇÜLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Ekonomi 30.08.2016 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MİNİBÜSÇÜLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Minibüs ve otobüs esnafının 5 aylık ücretsiz Kentkart taşıma paralarını 2 aylığının Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ulaştığı öğrenildi

Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve kooperatif üyelerinin uzun süredir ödenmesi için girişimde bulunduğu paralar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne aktarıldı. Minibüsçülerin ücretsiz taşımacılık kapsamında minibüs başına 750 TL’den toplamda 5 aylık 3 bin 750 TL alacağı vardı.  2 AYLIK PARA YATTI  Nihayet şoförlerin ücretleri il müdürlüklerine ulaştı. Şoförlerin 5 aylık taşıma ücretinden 2 aylığı dün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Otobüs başı 750 TL den 3 bin 750 TL alacağı olan minibüs esnafı, 2 aylığın ücreti olan bin 500 TL’yi bu hafta sonuna kadar alacak.  ÖDEMELERİ AYLIK BEKLİYORUZ  Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, "Bu hafta iki aylık ücret yatırıldı. İl müdürlüğüne aktarılan paralar hafta sonuna kadar esnafa verilecek. Kalan üç aylık ücretin iki aylık kısmı ise bir sonraki hafta gönderilecek ve bundan sonraki süreçte ödemelerin aylık yapılmasını bekliyoruz" dedi.
Minibüs ve otobüs esnafının 5 aylık ücretsiz Kentkart taşıma paralarını 2 aylığının Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ulaştığı öğrenildi

Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve kooperatif üyelerinin uzun süredir ödenmesi için girişimde bulunduğu paralar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne aktarıldı. Minibüsçülerin ücretsiz taşımacılık kapsamında minibüs başına 750 TL’den toplamda 5 aylık 3 bin 750 TL alacağı vardı. 

2 AYLIK PARA YATTI 

Nihayet şoförlerin ücretleri il müdürlüklerine ulaştı. Şoförlerin 5 aylık taşıma ücretinden 2 aylığı dün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Otobüs başı 750 TL den 3 bin 750 TL alacağı olan minibüs esnafı, 2 aylığın ücreti olan bin 500 TL’yi bu hafta sonuna kadar alacak. 

ÖDEMELERİ AYLIK BEKLİYORUZ 

Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, "Bu hafta iki aylık ücret yatırıldı. İl müdürlüğüne aktarılan paralar hafta sonuna kadar esnafa verilecek. Kalan üç aylık ücretin iki aylık kısmı ise bir sonraki hafta gönderilecek ve bundan sonraki süreçte ödemelerin aylık yapılmasını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.