LASTİK İŞ
ismail

MİNİBÜSTE 111 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Gündem 12.01.2018 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİBÜSTE 111 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ

KOCAELİ'de polisin durdurduğu bir minibüste narkotik köpeği 'Millow' ile yapılan aramada, kaplamaların altına, stepneye ve ses sistemine gizlenen 111 kilo eroin ele geçirildi. Minibüsteki baba ile 2 oğlu gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Plakası belirlenen minibüs, İzmit'te TEM Otoyolu'nda durdurularak narkotik köpeği 'Millow' ile arama yapıldı. Millow'un tepki vermesi üzerine araç, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne çekildi. Polislerin yaptığı detaylı aramada, sökülen kaplamaların altından, ses sistemi ve stepnenin içerisine gizlenmiş 210 paket halinde 111 kilo eroin ele geçirildi. Polis, minibüsü kullanan M.L.Ç. ve oğulları A.Ç. ile A.Ç.'yi gözaltına alırken, kucağında bebeği bulunan eşi ise serbest bırakıldı. Uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 kişi ifadelerinde, Kocaeli'de yakalanmamak için '41' plakalı araç seçtikleri ve aile görünümü vererek yolculuk ettiklerini söyledi.  
KOCAELİ'de polisin durdurduğu bir minibüste narkotik köpeği 'Millow' ile yapılan aramada, kaplamaların altına, stepneye ve ses sistemine gizlenen 111 kilo eroin ele geçirildi. Minibüsteki baba ile 2 oğlu gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Plakası belirlenen minibüs, İzmit'te TEM Otoyolu'nda durdurularak narkotik köpeği 'Millow' ile arama yapıldı. Millow'un tepki vermesi üzerine araç, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne çekildi. Polislerin yaptığı detaylı aramada, sökülen kaplamaların altından, ses sistemi ve stepnenin içerisine gizlenmiş 210 paket halinde 111 kilo eroin ele geçirildi.

Polis, minibüsü kullanan M.L.Ç. ve oğulları A.Ç. ile A.Ç.'yi gözaltına alırken, kucağında bebeği bulunan eşi ise serbest bırakıldı. Uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 kişi ifadelerinde, Kocaeli'de yakalanmamak için '41' plakalı araç seçtikleri ve aile görünümü vererek yolculuk ettiklerini söyledi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.