LASTİK İŞ

MİNİK ÇEVRECİLERİN SEDAŞ İLE İŞBİRLİĞİ

Gündem 13.06.2018 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK ÇEVRECİLERİN SEDAŞ İLE İŞBİRLİĞİ

okul çalışanlarından da gelen destek ile proje çığ gibi büyüyor.

SEDAŞ’ın Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile iş birliği içinde sürdürdüğü ‘’Kapak Olsun’’ projesine öğrenciler, öğretmenler ve Birçok okul ve kurumda SEDAŞ’ın çevreye katkı ve engellilere tekerlekli sandalye sağlanması amacı taşıyan plastik kapak toplama projesine destek veriyor ve biriktirdikleri kapakları SEDAŞ’a  teslim ediyorlar. Kocaeli Başiskele ilçesinde bulunan Karşıyaka Barbaros İlkokulu öğrencileri de topladıkları  plastik kapakları öğretmenleriyle  SEDAŞ yetkililerine teslim ettiler. Projeye destek olmaktan mutluluk duyduklarının altını çizen Karşıyaka Barbaros İlkokulu öğretmenleri,  okullarındaki öğrencilerin çevre hassasiyeti için çok faydalı bir proje olduğunu ve bu şekilde öğrencilerin de yardımlaşma ve çevre duyarlılıklarına projenin olumlu katkı sağladığını dile getirerek, kapakları SEDAŞ Kocaeli Bölgesel İdari İşler Sorumlusu Yener Tekin’e teslim ettiler. SEDAŞ yetkilileri de öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek okul adına yapılmış bir plaketi okul yöneticilerine takdim ettiler. 
okul çalışanlarından da gelen destek ile proje çığ gibi büyüyor.

SEDAŞ’ın Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile iş birliği içinde sürdürdüğü ‘’Kapak Olsun’’ projesine öğrenciler, öğretmenler ve Birçok okul ve kurumda SEDAŞ’ın çevreye katkı ve engellilere tekerlekli sandalye sağlanması amacı taşıyan plastik kapak toplama projesine destek veriyor ve biriktirdikleri kapakları SEDAŞ’a  teslim ediyorlar. Kocaeli Başiskele ilçesinde bulunan Karşıyaka Barbaros İlkokulu öğrencileri de topladıkları  plastik kapakları öğretmenleriyle  SEDAŞ yetkililerine teslim ettiler.

Projeye destek olmaktan mutluluk duyduklarının altını çizen Karşıyaka Barbaros İlkokulu öğretmenleri,  okullarındaki öğrencilerin çevre hassasiyeti için çok faydalı bir proje olduğunu ve bu şekilde öğrencilerin de yardımlaşma ve çevre duyarlılıklarına projenin olumlu katkı sağladığını dile getirerek, kapakları SEDAŞ Kocaeli Bölgesel İdari İşler Sorumlusu Yener Tekin’e teslim ettiler. SEDAŞ yetkilileri de öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek okul adına yapılmış bir plaketi okul yöneticilerine takdim ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.