MİNİK EYMEN CENGİZ, KAPTAN SEDAT'IN KUCAĞINDAN İNMİYOR

18.09.2017 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK EYMEN CENGİZ, KAPTAN SEDAT'IN KUCAĞINDAN İNMİYOR

Gölcükspor'un başarılı orta saha oyuncularından birisi olan Cenk Cengiz'in minik oğlu Eymen, kırmızı siyahlıların adeta sevgilisi haline geldi. Minik Eymen neredeyse, Gölcükspor'un Kavaklı Tesisleri ile antrenman sahalarında büyüyor.  Ancak minik Eymen, tercihini genelde takım kaptanı Cenk Cengiz'den yana kullanıyor. Deyim yerindeyse, Eymen kaptan Sedat'ın kucağından inmiyor. Çocuklara olan sevgisiyle tanınan Kaptan Sedat Cengiz de, minik Eymen'e büyük önem veriyor ve Eymen'in kendisine olan sevgisini karşılıksız bırakmıyor.   Tabi bu duruma en çok sevinenlerin başında, hiç kuşku yok ki Minik Eymen'in babası Cenk ve değerli eşi Damla geliyor. Eymen'le adeta kendi çocuğu gibi ilgilenen Sedat'ın bu tavrı Cenk ailesinin hoşuna giderken, “Darısı Başına” demekten kendilerini alamıyorlar.  Yeni Gölcük Gazetesi olarak bizde Minik Eymen'e, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.  

Gölcükspor'un başarılı orta saha oyuncularından birisi olan Cenk Cengiz'in minik oğlu Eymen, kırmızı siyahlıların adeta sevgilisi haline geldi. Minik Eymen neredeyse, Gölcükspor'un Kavaklı Tesisleri ile antrenman sahalarında büyüyor. 
Ancak minik Eymen, tercihini genelde takım kaptanı Cenk Cengiz'den yana kullanıyor. Deyim yerindeyse, Eymen kaptan Sedat'ın kucağından inmiyor. Çocuklara olan sevgisiyle tanınan Kaptan Sedat Cengiz de, minik Eymen'e büyük önem veriyor ve Eymen'in kendisine olan sevgisini karşılıksız bırakmıyor.  
Tabi bu duruma en çok sevinenlerin başında, hiç kuşku yok ki Minik Eymen'in babası Cenk ve değerli eşi Damla geliyor. Eymen'le adeta kendi çocuğu gibi ilgilenen Sedat'ın bu tavrı Cenk ailesinin hoşuna giderken, “Darısı Başına” demekten kendilerini alamıyorlar. 
Yeni Gölcük Gazetesi olarak bizde Minik Eymen'e, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.