LASTİK İŞ

MİNİK İZCİLER SANTRANÇ ÖĞRENİYOR

Eğitim 18.11.2019 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK İZCİLER SANTRANÇ ÖĞRENİYOR

Gölcük Belediyespor İzci Grubu ve Minihamle satranç etkinliğinde buluştular

Minihamle kurucusu satranç eğitmeni Esra Giden Yilmaz ve küçük izciler Pazar grup toplantılarında satranç oyununu başlama eğitimi aldılar. Gölcük Belediyespor İzci liderlerimiz İnci Rıza, Suzan Öz , Enes Demir , Eray Saral ,Serkan Aktepe , Neslihan Saral da etkinliğe eşlik ettiler.  Minihamle Satranç eğitmeni Esra Giden Yılmaz eşliğinde çocuklar İçin özel tasarlanmış renkli ve bir o kadar ilgi çeken satranç takımları ve materyalleriyle karşılaşan çocuklarımız çok farklı ve zevkli saatler geçirdiler. Mini satranç eğitiminde satranç tahtası , özellikleri, satranç taşları isimleri ve görevleri satranç oyunu ile ilgili farklı materyaller (kukla, küpler,) ve bulmacalarla çocuklarla buluşturuldu. Etkinlik sonunda Ayşen Saral tarafından hazırlanan satranç kurabiyelerine şaşıran çocuklar afiyetle yediler...  Gölcük spor izcilik kulübünün Minihamle ye teşekkür etmesiyle etkinlik sona erdi.
Gölcük Belediyespor İzci Grubu ve Minihamle satranç etkinliğinde buluştular

Minihamle kurucusu satranç eğitmeni Esra Giden Yilmaz ve küçük izciler Pazar grup toplantılarında satranç oyununu başlama eğitimi aldılar.

Gölcük Belediyespor İzci liderlerimiz İnci Rıza, Suzan Öz , Enes Demir , Eray Saral ,Serkan Aktepe , Neslihan Saral da etkinliğe eşlik ettiler. 

Minihamle Satranç eğitmeni Esra Giden Yılmaz eşliğinde çocuklar İçin özel tasarlanmış renkli ve bir o kadar ilgi çeken satranç takımları ve materyalleriyle karşılaşan çocuklarımız çok farklı ve zevkli saatler geçirdiler.
Mini satranç eğitiminde satranç tahtası , özellikleri, satranç taşları isimleri ve görevleri satranç oyunu ile ilgili farklı materyaller (kukla, küpler,) ve bulmacalarla çocuklarla buluşturuldu.

Etkinlik sonunda Ayşen Saral tarafından hazırlanan satranç kurabiyelerine şaşıran çocuklar afiyetle yediler... 
Gölcük spor izcilik kulübünün Minihamle ye teşekkür etmesiyle etkinlik sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.