MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Eğitim 10.09.2018 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

2018- 2019 eğitim öğretim döneminde Okulların açılmasın daha bir hafta kalırken, dün ilk zil ilkokula başlayan birinci sınıf öğrencileri ve ana sınıf öğrencileri için çaldı. Okula yeni başlayan öğrenciler velileri ile birlikte okula geldiler. Öğrenciler sınıfa girerken velilerde okulun koridorunda öğrencileri bekliyordu. Kimi veliler ise öğrencileriyle birlikte derse girdiler.

2018- 2019 eğitim öğretim bir hafta önce ilk olarak ana sınıfı ve ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri olan zil bu gün mini mini birler için çaldı. 2018- 2019 eğitim öğretim döneminde Okulların açılmasın daha bir hafta kalırken, dün ilk zil ilkokula başlayan birinci sınıf öğrencileri ve ana sınıf öğrencileri için çaldı. Okula yeni başlayan öğrenciler velileri ile birlikte okula geldiler. Öğrenciler sınıfa girerken velilerde okulun koridorunda öğrencileri bekliyordu. Kimi veliler ise öğrencileriyle birlikte derse girdiler. Sınıfta yerini alan birinci sınıf öğrencileri ve ana sınıfı öğrencilerini sınıfta ziyaret eden Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu şu açıklamayı yaptı. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “bu gün ilk olarak ana sınıf ve okula yeni başlayan birinci sınıflarımız için okul zili çaldı. 2018- 2019 eğitim öğretim dönemine bir hafta önce ilkokula yeni başlayan birinci sınıf ve ana sınıf öğrencilerin okulun tanıması ve okula alışmaları için bir hafta önce okula gelmelerini sağladık. Bu yavrularımızı en iyi şekilde eğitmek için tüm görevli personellerimizin el birliği ile çaba göstereceğiz. Öğrencisiz öğretmen yok. Öğretmen kadromuz tamam. İzinli olsa görevlendirme yapılacaktır. Yani bu dönem okullarımızda ders boş kalmayacaktır. Biz gölcük olarak eğitimde hep başarılı olduk. Bu yılda bu başarı çıtamızı hep yüksekte tutacağız. Çünkü öğrencilerimiz en iyi okul ve mükemmel bir kadroya sahiptir. Bizim amacımızda eğitimde çıtamızı hep yüksekte tutmaktır” dedi. Fahri Haner
2018- 2019 eğitim öğretim döneminde Okulların açılmasın daha bir hafta kalırken, dün ilk zil ilkokula başlayan birinci sınıf öğrencileri ve ana sınıf öğrencileri için çaldı. Okula yeni başlayan öğrenciler velileri ile birlikte okula geldiler. Öğrenciler sınıfa girerken velilerde okulun koridorunda öğrencileri bekliyordu. Kimi veliler ise öğrencileriyle birlikte derse girdiler.

2018- 2019 eğitim öğretim bir hafta önce ilk olarak ana sınıfı ve ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri olan zil bu gün mini mini birler için çaldı.

2018- 2019 eğitim öğretim döneminde Okulların açılmasın daha bir hafta kalırken, dün ilk zil ilkokula başlayan birinci sınıf öğrencileri ve ana sınıf öğrencileri için çaldı.
Okula yeni başlayan öğrenciler velileri ile birlikte okula geldiler. Öğrenciler sınıfa girerken velilerde okulun koridorunda öğrencileri bekliyordu. Kimi veliler ise öğrencileriyle birlikte derse girdiler. Sınıfta yerini alan birinci sınıf öğrencileri ve ana sınıfı öğrencilerini sınıfta ziyaret eden Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu şu açıklamayı yaptı.

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “bu gün ilk olarak ana sınıf ve okula yeni başlayan birinci sınıflarımız için okul zili çaldı. 2018- 2019 eğitim öğretim dönemine bir hafta önce ilkokula yeni başlayan birinci sınıf ve ana sınıf öğrencilerin okulun tanıması ve okula alışmaları için bir hafta önce okula gelmelerini sağladık. Bu yavrularımızı en iyi şekilde eğitmek için tüm görevli personellerimizin el birliği ile çaba göstereceğiz. Öğrencisiz öğretmen yok. Öğretmen kadromuz tamam. İzinli olsa görevlendirme yapılacaktır. Yani bu dönem okullarımızda ders boş kalmayacaktır. Biz gölcük olarak eğitimde hep başarılı olduk. Bu yılda bu başarı çıtamızı hep yüksekte tutacağız. Çünkü öğrencilerimiz en iyi okul ve mükemmel bir kadroya sahiptir. Bizim amacımızda eğitimde çıtamızı hep yüksekte tutmaktır” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.