LASTİK İŞ
ismail

MİNİK ÖĞRENCİLER UÇAK YAPTI

Eğitim 17.10.2018 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK ÖĞRENCİLER UÇAK YAPTI

Yaz döneminde Türk Hava Kurumu Gölcük Şube Başkanı (THK) Mustafa Cintaş tarafından Gölcük Eyüp Sultan Ortaokulunda Model Uçak Kursu açtı. Model Uçak Kursuna 28 öğrenci katıldı. Yaz döneminde Model Uçak Kursunu tamamlayan öğrencilere yönelik, Gölcük Eyüp Sultan Ortaokulunda sertifika töreni düzenlendi. Düzenlenen törene THK gölcük şube başkanı Mustafa Cintaş, Okul Müdürü Nurettin Sezen, öğrenciler ve veliler katılım sağladılar.

Türk Hava Kurumu Gölcük Şube  Gölcük Eyüp Sultan Ortaokulunda verdiği Model Uçak Kursundan sonra öğrenciler sertifikalarını törenle aldılar. Sertifika töreni öncesinde açıklama yapan okul müdürü Nurettin Sezen; “öncelikle Model Uçak Kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi gönülden kutlarım. Burada yapılan bu güzel çalışmada daha iyisini yapabilir göstergesidir. Sertifikanızı aldıktan sonra bir ehliyet gibide olabilir. THK Gölcük şube başkanımız Mustafa Cintaş ile 2 yıldan beri çalışıyoruz. Kendisinden ve kurumundan Allah Razı olsun. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu çalışmalar devam edecek. Biz oldukça her şey olacak zaten bütün kurumlar el ele vermiş geleni sizlere yansıtacaklar. Yeter ki siz bunları iyi değerlendirin” dedi. TUK Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş THK yı tanıtarak şunları söyledi. Başkan Cintaş; “THK 16 Şubat 1925 yüce önderimiz Atatürk İstikbal Göklerdedir öngörüsü ile kurulmuş Türk milletinin fedakar Katkıları ile hayat bulmuş. Sizlerden aldığın güç ile 93 yıldır Milletimiz ve Türkiye yararına çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Her şeyi ile millete ait THK Kurumu zorluklar karşısında yılmadan Millet ve Devlet Hizmetinde vatanperver havacıları yetiştirmeyi kendisine ülkü edinmiştir. Kurulduğumuz günden beri hep beraber Atatürk'ün açtığı yol ve gösterdiği ülküde, Muasır medeniyetleri geçme hedefi olan Türkiye'ye katkı için yorulmak nedir bilmeden, havacılık sanayini kurma ve geliştirme, havacılığı tanıma ve sevdirme misyonu büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz.  THK Devlet bütçesinden pay almadan, Halkımızın verdiği kurban derisi, Fitre zekat, bağış ve diğer ticari gelirleri ile Türk Hava Kurumu havacılık ve Uzay Üniversitemizin kurulmasıyla büyük bir idealimizi gerçekleştirdik. Milletimizin kurumumuza sağladığı destekle havacılık eğitimleri gençlerimize ücretsiz veriyoruz. Havada yangın söndürme imkanı ülkemize kazandırdı. Avrupa'da En başarılı kurum olarak tescillenmiştir. Türk Hava Kurumu Havacılık eğitim merkezimizde her yıl binlerce havacılık sevdalısına tüm başlangıç kurslarını ücretsiz olarak vermektedir. Başta Model Uçak, Planör, Serbest paraşüt, yamaç paraşüt, yelken kanat, uçuş simülatör ve pilotaj kursları yer alıyor” dedi. Bu açıklamaların ardından öğrencilere kurs bitirme sertifikaları verildi. Fahri Haner      
Yaz döneminde Türk Hava Kurumu Gölcük Şube Başkanı (THK) Mustafa Cintaş tarafından Gölcük Eyüp Sultan Ortaokulunda Model Uçak Kursu açtı. Model Uçak Kursuna 28 öğrenci katıldı. Yaz döneminde Model Uçak Kursunu tamamlayan öğrencilere yönelik, Gölcük Eyüp Sultan Ortaokulunda sertifika töreni düzenlendi. Düzenlenen törene THK gölcük şube başkanı Mustafa Cintaş, Okul Müdürü Nurettin Sezen, öğrenciler ve veliler katılım sağladılar.

Türk Hava Kurumu Gölcük Şube  Gölcük Eyüp Sultan Ortaokulunda verdiği Model Uçak Kursundan sonra öğrenciler sertifikalarını törenle aldılar.

Sertifika töreni öncesinde açıklama yapan okul müdürü Nurettin Sezen; “öncelikle Model Uçak Kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi gönülden kutlarım. Burada yapılan bu güzel çalışmada daha iyisini yapabilir göstergesidir. Sertifikanızı aldıktan sonra bir ehliyet gibide olabilir. THK Gölcük şube başkanımız Mustafa Cintaş ile 2 yıldan beri çalışıyoruz. Kendisinden ve kurumundan Allah Razı olsun. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu çalışmalar devam edecek. Biz oldukça her şey olacak zaten bütün kurumlar el ele vermiş geleni sizlere yansıtacaklar. Yeter ki siz bunları iyi değerlendirin” dedi.

TUK Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş THK yı tanıtarak şunları söyledi. Başkan Cintaş; “THK 16 Şubat 1925 yüce önderimiz Atatürk İstikbal Göklerdedir öngörüsü ile kurulmuş Türk milletinin fedakar Katkıları ile hayat bulmuş. Sizlerden aldığın güç ile 93 yıldır Milletimiz ve Türkiye yararına çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Her şeyi ile millete ait THK Kurumu zorluklar karşısında yılmadan Millet ve Devlet Hizmetinde vatanperver havacıları yetiştirmeyi kendisine ülkü edinmiştir. Kurulduğumuz günden beri hep beraber Atatürk'ün açtığı yol ve gösterdiği ülküde, Muasır medeniyetleri geçme hedefi olan Türkiye'ye katkı için yorulmak nedir bilmeden, havacılık sanayini kurma ve geliştirme, havacılığı tanıma ve sevdirme misyonu büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. 

THK Devlet bütçesinden pay almadan, Halkımızın verdiği kurban derisi, Fitre zekat, bağış ve diğer ticari gelirleri ile Türk Hava Kurumu havacılık ve Uzay Üniversitemizin kurulmasıyla büyük bir idealimizi gerçekleştirdik. Milletimizin kurumumuza sağladığı destekle havacılık eğitimleri gençlerimize ücretsiz veriyoruz. Havada yangın söndürme imkanı ülkemize kazandırdı. Avrupa'da En başarılı kurum olarak tescillenmiştir. Türk Hava Kurumu Havacılık eğitim merkezimizde her yıl binlerce havacılık sevdalısına tüm başlangıç kurslarını ücretsiz olarak vermektedir. Başta Model Uçak, Planör, Serbest paraşüt, yamaç paraşüt, yelken kanat, uçuş simülatör ve pilotaj kursları yer alıyor” dedi. Bu açıklamaların ardından öğrencilere kurs bitirme sertifikaları verildi.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.