MİNİK VOLEYBOLCULAR TURNUVAYA HAZIRLANIYOR

Spor 12.01.2017 - 14:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK VOLEYBOLCULAR TURNUVAYA HAZIRLANIYOR

Çalışmalarını plan ve program çerçevesinde tüm hızıyla sürdüren Gölcük Belediyespor Kulübü’nün Mini Voleybolcuları turnuvalara en iyi şekilde hazırlanıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından her yıl düzenlenen Mini Voleybol turnuvası Şubat ayı içerisinde Gölcük 17 Ağustos Spor salonunda yapılacak. Turnuvaya 4 takım 40 sporcuyla katılacak olan Gölcük Belediyespor Kulübü Mini Voleybolcuları çalışmalarını haftanın 2 günü yaptığı antrenmanlarla aralıksız sürdürüyor. Eğitmenler Meryem Agun ve Süleyman Abiş, bu tür turnuvaların alt yapı sporcularının kendilerini geliştirmeleri açısından önemli olduğunu ve bu kapsamda da çalışmalarını disiplin içerisinde yürüttüklerini, belirttiler.  
Çalışmalarını plan ve program çerçevesinde tüm hızıyla sürdüren Gölcük Belediyespor Kulübü’nün Mini Voleybolcuları turnuvalara en iyi şekilde hazırlanıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından her yıl düzenlenen Mini Voleybol turnuvası Şubat ayı içerisinde Gölcük 17 Ağustos Spor salonunda yapılacak.

Turnuvaya 4 takım 40 sporcuyla katılacak olan Gölcük Belediyespor Kulübü Mini Voleybolcuları çalışmalarını haftanın 2 günü yaptığı antrenmanlarla aralıksız sürdürüyor.

Eğitmenler Meryem Agun ve Süleyman Abiş, bu tür turnuvaların alt yapı sporcularının kendilerini geliştirmeleri açısından önemli olduğunu ve bu kapsamda da çalışmalarını disiplin içerisinde yürüttüklerini, belirttiler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.