MİNİK YİĞİT'E DOĞUM GÜNÜNDE MORAL OLDULAR

Gölcük 19.05.2020 - 00:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK YİĞİT'E DOĞUM GÜNÜNDE MORAL OLDULAR

Gölcüklü Uzun ailesi minik Yiğit’in ilk yaş doğum gününü Yılmaz ailesi ile birlikte kutlayarak moral verdiler

İLK YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADILAR Gölcüklü iş insanı Hüseyin Uzun eşi Neriman Uzun ile birlikte yakın dostu Bilal ile Sibel Yılmaz’ı çok anlamlı bir günde Gölcük’te misafir etti. Gölcüklü Uzun ailesinin misafiri olan Sibel ile Bilal Yılmaz minik yavruları Yiğit’in ilk yaş gününü Gölcük’te kutladı. İlimizde tedavi gören minik Yiğit Yılmaz’ın tedavisinin iyi geçtiği öğrenilirken Yılmaz ailesinin doğum günü kutlamasıyla moral buldukları görüldü.  TEDAVİSİ İKİ YIL SÜRECEK  Minik Yiğit’in babası Bilal Yılmaz “Bundan yaklaşık iki ay önce Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde biricik oğlumuza lösemi (İnfant All) teşhisi konmuştu. Tedaviye başladığımız ilk günden bu yana güzel sonuçlarla ilerlemekteyiz doktorumuz tedavi sürecimizin iki yıl kadar süreceğini belirtti. İnşallah bu zorlu süreci sabırla atlatır ve evladımızın tekrar sağlıklı günlerine döndüğünü görebiliriz” ifadelerini kullandı.   
Gölcüklü Uzun ailesi minik Yiğit’in ilk yaş doğum gününü Yılmaz ailesi ile birlikte kutlayarak moral verdiler

İLK YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Gölcüklü iş insanı Hüseyin Uzun eşi Neriman Uzun ile birlikte yakın dostu Bilal ile Sibel Yılmaz’ı çok anlamlı bir günde Gölcük’te misafir etti. Gölcüklü Uzun ailesinin misafiri olan Sibel ile Bilal Yılmaz minik yavruları Yiğit’in ilk yaş gününü Gölcük’te kutladı. İlimizde tedavi gören minik Yiğit Yılmaz’ın tedavisinin iyi geçtiği öğrenilirken Yılmaz ailesinin doğum günü kutlamasıyla moral buldukları görüldü. 

TEDAVİSİ İKİ YIL SÜRECEK 

Minik Yiğit’in babası Bilal Yılmaz “Bundan yaklaşık iki ay önce Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde biricik oğlumuza lösemi (İnfant All) teşhisi konmuştu. Tedaviye başladığımız ilk günden bu yana güzel sonuçlarla ilerlemekteyiz doktorumuz tedavi sürecimizin iki yıl kadar süreceğini belirtti. İnşallah bu zorlu süreci sabırla atlatır ve evladımızın tekrar sağlıklı günlerine döndüğünü görebiliriz” ifadelerini kullandı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.