LASTİK İŞ
ismail

MİNİK YÜREKLER GÜVENDE

Eğitim 24.02.2020 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİK YÜREKLER GÜVENDE

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde yürütülen “Minik Yürekler Güvende” projesi kapsamında güvenli internet kullanımı, trafik kuralları ile genel güvenlik kuralları konularında görsel ve sözel olarak yapılan bilgilendirme sunumları devam ediyor. Emniyet güçleri ilkokul ve anaokulda eğitim gören ilimiz genelindeki 48 okulda 4758 öğrenciye bilgilendirme sunumları yaptı. 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde 10.000 öğrenciye ulaşılması planlanlanıyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde yürütülen “Minik Yürekler Güvende” projesi kapsamında güvenli internet kullanımı, trafik kuralları ile genel güvenlik kuralları konularında görsel ve sözel olarak yapılan bilgilendirme sunumları devam ediyor.
Emniyet güçleri ilkokul ve anaokulda eğitim gören ilimiz genelindeki 48 okulda 4758 öğrenciye bilgilendirme sunumları yaptı.

2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde 10.000 öğrenciye ulaşılması planlanlanıyor.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.