LASTİK İŞ

MİNİKLER AFRİN ŞEHİTLERİNE DUA ETTİ

29.03.2018 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİKLER AFRİN ŞEHİTLERİNE DUA ETTİ

Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıflardan oluşan 80 öğrenci Okul – Cami buluşmaları kapsamında Kavaklı Camisini ziyaret etti. Afrin şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Ziyaret sırasında Kavaklı Cami Din Görevlisi Gencağa Eren Caminin bölümlerini tanıttı ve namazın sonunda Afrin şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Cami Din Görevlisi Gencağa Eren: “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Tercih Etmen Gerektiğinde Önce Namaz” çalışmasını canı gönülden desteklemekteyiz. Bu tarz çalışmalarla çocuklarımız kendi mahallesindeki cami ve din görevlisi ile tanışmaktadır. Bunlar, bu yaşlarda cami atmosferi ile tanışan çocuklarımızın ileriki yaşlarında hiç unutamayacakları güzel hatıralar olarak kalacaktır. Namaz bilinci küçükten verilmesi gereken bir bilinçtir. Ağaç yaşken eğilir,atasözünün bir nevi hayata geçirilmesidir bu çalışma. Bizler aynı zamanda camimizi de öğrencilerimize tanıtmaktayız. Minber, mihrab, kürsü nedir, bu bölümlerde neler yapılır bunların da tanıtımını yapmaktayız. Namaz nasıl kılınır, uygulamalı bir biçimde çocuklarımıza anlatmaktayız. Namazlarımızın sonunda da Afrin şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyup şehitlerimizin ruhlarına armağan etmekteyiz.” Dedi.
Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıflardan oluşan 80 öğrenci Okul – Cami buluşmaları kapsamında Kavaklı Camisini ziyaret etti. Afrin şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Ziyaret sırasında Kavaklı Cami Din Görevlisi Gencağa Eren Caminin bölümlerini tanıttı ve namazın sonunda Afrin şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Cami Din Görevlisi Gencağa Eren:
“ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Tercih Etmen Gerektiğinde Önce Namaz” çalışmasını canı gönülden desteklemekteyiz. Bu tarz çalışmalarla çocuklarımız kendi mahallesindeki cami ve din görevlisi ile tanışmaktadır. Bunlar, bu yaşlarda cami atmosferi ile tanışan çocuklarımızın ileriki yaşlarında hiç unutamayacakları güzel hatıralar olarak kalacaktır. Namaz bilinci küçükten verilmesi gereken bir bilinçtir. Ağaç yaşken eğilir,atasözünün bir nevi hayata geçirilmesidir bu çalışma. Bizler aynı zamanda camimizi de öğrencilerimize tanıtmaktayız. Minber, mihrab, kürsü nedir, bu bölümlerde neler yapılır bunların da tanıtımını yapmaktayız. Namaz nasıl kılınır, uygulamalı bir biçimde çocuklarımıza anlatmaktayız. Namazlarımızın sonunda da Afrin şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyup şehitlerimizin ruhlarına armağan etmekteyiz.” Dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.