LASTİK İŞ

MİNİKLER HEDİYELERİNİ ALDI

Eğitim 25.10.2017 - 11:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİKLER HEDİYELERİNİ ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı, kendisine bağlı her derece ve türdeki resmi anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarının ihtiyaçlarına binaen öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. İlçemizde belirlenen komisyon tarafından her okul için okul öncesi eğitim materyalleri alındı. Alınan eğitim materyalleri içinde oyun hamurlarından, boyalara; büyüteçten mıknatısa kadar pek çok farklı ihtiyaç gereci var. Bakanlık Gölcükte ana okulu ve ana sınıfında okuyan toplam 2886 öğrenciye eğitim materyal yardımı yaptı. Goncagüller Anaokulunda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ömer Kızıldağ katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, kendisine bağlı her derece ve türdeki resmi anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarının ihtiyaçlarına binaen öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. İlçemizde belirlenen komisyon tarafından her okul için okul öncesi eğitim materyalleri alındı. Alınan eğitim materyalleri içinde oyun hamurlarından, boyalara; büyüteçten mıknatısa kadar pek çok farklı ihtiyaç gereci var.
Bakanlık Gölcükte ana okulu ve ana sınıfında okuyan toplam 2886 öğrenciye eğitim materyal yardımı yaptı.
Goncagüller Anaokulunda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ömer Kızıldağ katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.