MİNİKLER ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Eğitim 26.11.2018 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİKLER ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında Gölcük Şehit Adem Başoğlu orta okulunda program düzenlediler. Düzenlenen programa Kocaeli milli eğitim şube müdürü Haşmet Batır, il Milli Eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük şehit Onbaşı ortaokulu müdürü Halit Erdoğan katıldı.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında  Gölcük Şehit Adem Başoğlu orta okulunda program düzenlediler. Düzenlenen programa Kocaeli milli eğitim şube müdürü Haşmet Batır, il Milli Eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük şehit Onbaşı ortaokulu müdürü Halit Erdoğan katıldı. Program Gölcük şehit onbaşı ortaokulunda okul öncesi eğitim alan minik öğrencileri ziyaret ederek ve minik öğrencilere hediyelerini dağıtarak miniklerle kısa bir süre sohbet ettiler. Bu kısa sohbetin ardından öğretmenlerle öğretmenler odasında buluştular. ÇOK DEĞERLİ MESLEK Öğretmenlerle konuşan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “24 Kasım Öğretmenler günüydü. Bizde bundan dolayı bu gün burada bir program yaptık. Yaptığımız bu programa il milli eğitim müdürlüğümüzden Kocaeli milli eğitim şube müdürü Haşmet Batır, il Milli Eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli bizleri burada ziyaret ettiler. Değerli öğretmen arkadaşlarım öğretmenlik mesleği çok önemli bir meslektir. Çocuklara sadece bilgi değil, aynı zamanda verdiği eğitimle yönlendiricidir. Bu vesile ile sizlerin öğretmenler gününüz kutlu olsun “ dedi. ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR GÖREVDİR İl milli eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli; “öğretmenlik kutsal bir meslektir. Bu mesleği en iyi bir şekilde icra ediyorsunuz. Var olan bütün enerjinizi çocuklarımıza harcayarak ve iyi bir insan yetiştiriyorsunuz. Öğretmenlik mesleği etrafını aydınlatarak aydın insanları yetiştiriyor. Bu gün bizlerin burada asıl nedeni sizlerle bu güzel mesleğimizin duygularını birlikte paylaşmaktır. Burada tüm öğretmenlerimizin günü gönülden kutlarken, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi. İl şube müdürü Haşmet Batır; “biliyorsunuz öğretmenler günü etkinliklerin içindeyiz. Aslında öğretmenler günü tam gün olması gerekiyor. Ama bakanlığın belirlediği zaman içinde yapıyoruz. Yoğun bir etkinlik geçiriyoruz. Konser ve sergilerimizin yanı sıra ziyaretler yapıldı. Sizler çok güzel iş yapıyorsunuz. İnsan yetiştiriyorsunuz bu çok önemli bir çalışmadır. İlçemizde her yıl bir okul seçiyoruz. Bu yılda bu oklumuzu seçtik. Bu gün burada sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Ardından öğretmenlere birer adet gül dağıttılar. Fahri Haner 
24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında Gölcük Şehit Adem Başoğlu orta okulunda program düzenlediler. Düzenlenen programa Kocaeli milli eğitim şube müdürü Haşmet Batır, il Milli Eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük şehit Onbaşı ortaokulu müdürü Halit Erdoğan katıldı.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında  Gölcük Şehit Adem Başoğlu orta okulunda program düzenlediler. Düzenlenen programa Kocaeli milli eğitim şube müdürü Haşmet Batır, il Milli Eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük şehit Onbaşı ortaokulu müdürü Halit Erdoğan katıldı. Program Gölcük şehit onbaşı ortaokulunda okul öncesi eğitim alan minik öğrencileri ziyaret ederek ve minik öğrencilere hediyelerini dağıtarak miniklerle kısa bir süre sohbet ettiler. Bu kısa sohbetin ardından öğretmenlerle öğretmenler odasında buluştular.

ÇOK DEĞERLİ MESLEK
Öğretmenlerle konuşan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “24 Kasım Öğretmenler günüydü. Bizde bundan dolayı bu gün burada bir program yaptık. Yaptığımız bu programa il milli eğitim müdürlüğümüzden Kocaeli milli eğitim şube müdürü Haşmet Batır, il Milli Eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli bizleri burada ziyaret ettiler. Değerli öğretmen arkadaşlarım öğretmenlik mesleği çok önemli bir meslektir. Çocuklara sadece bilgi değil, aynı zamanda verdiği eğitimle yönlendiricidir. Bu vesile ile sizlerin öğretmenler gününüz kutlu olsun “ dedi.
ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR GÖREVDİR
İl milli eğitim Denetleme komisyon başkanı Şefik Beşli; “öğretmenlik kutsal bir meslektir. Bu mesleği en iyi bir şekilde icra ediyorsunuz. Var olan bütün enerjinizi çocuklarımıza harcayarak ve iyi bir insan yetiştiriyorsunuz. Öğretmenlik mesleği etrafını aydınlatarak aydın insanları yetiştiriyor. Bu gün bizlerin burada asıl nedeni sizlerle bu güzel mesleğimizin duygularını birlikte paylaşmaktır. Burada tüm öğretmenlerimizin günü gönülden kutlarken, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

İl şube müdürü Haşmet Batır; “biliyorsunuz öğretmenler günü etkinliklerin içindeyiz. Aslında öğretmenler günü tam gün olması gerekiyor. Ama bakanlığın belirlediği zaman içinde yapıyoruz. Yoğun bir etkinlik geçiriyoruz. Konser ve sergilerimizin yanı sıra ziyaretler yapıldı. Sizler çok güzel iş yapıyorsunuz. İnsan yetiştiriyorsunuz bu çok önemli bir çalışmadır. İlçemizde her yıl bir okul seçiyoruz. Bu yılda bu oklumuzu seçtik. Bu gün burada sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Ardından öğretmenlere birer adet gül dağıttılar.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.