MİNİKLER ORMAN HAFTASINI KUTLADI

Gündem 26.03.2018 - 18:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİKLER ORMAN HAFTASINI KUTLADI

Orman Haftası kapsamında Gölcük Donanma İlkokulu Müdürü ve okul idaresi tarafında Gölcük Donanma İlkokul bahçesinde orman haftası programı düzenledi. Düzenlenen programa TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol, Okul Müdürü Kadir Sonu gelen, veliler ve öğrenciler katılım sağladılar. Program TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol açıklaması ile başladı.

21 ve 26 Mart orman haftası dolayısı ile Gölcük Donanma İlkokulu okul bahçesinde orman haftasını kutladılar.   Orman Haftası kapsamında Gölcük Donanma İlkokulu Müdürü ve okul idaresi tarafında Gölcük Donanma İlkokul bahçesinde orman haftası programı düzenledi. Düzenlenen programa TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol, Okul Müdürü Kadir Sonugelen, veliler ve öğrenciler katılım sağladılar. Program TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol açıklaması ile başladı.    Ormanlarla ilgili açıklama yapan açıklama yapan Nermin Tol; “21 ve 26 Mart orman haftasıdır. Bizde ormanlarımızın önemi anlamak ve anlatmak için sizin programınızda burada birlikteyiz. Ormansız bir yurt vatan değil. Ormanlarımızın yararları çoktur. Bu faydalarından biri, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak. Ormanların dağıttığı oksijenini bizler alıyoruz. Ormanlar toprak kaymasını önlüyorlar. Orman olmadığında toprak kaymalarına neden olur. O alan yeşillik yerine çöl olur. Bundan dolayı ormanlarımızı koruyup kollayalım” dedi.   Okul müdürü Kadir sonugelen; “biz okul olarak her yıl Orman haftasında bu etkinliklerimizi düzenliyoruz. Okulumuzda 9 minik TEMA öğrenci grubumuz vardır. Bu günde orman haftası olmasından dolayı biz okulumuzda öğrencilerimizle birlikte orman haftası kutlamaları hazırlıklarını yaparak okulumuzun bahçesinde bu programı düzenledik. Orman bir ülke için en önemli bir kaynaktır. Bizde elimizdeki var olan ormanlarımızı korumak ve bu ormanlarımızı çoğaltmak için çalışmalar yapılırken aynı zamanda öğrencilerimize ormanların faydaları anlatmak ve ormanların korunması için bilgiler veriyoruz. Öğrencilerimiz bu yaşta ormanların faydalarını aşılıyoruz” dedi.
Orman Haftası kapsamında Gölcük Donanma İlkokulu Müdürü ve okul idaresi tarafında Gölcük Donanma İlkokul bahçesinde orman haftası programı düzenledi. Düzenlenen programa TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol, Okul Müdürü Kadir Sonu gelen, veliler ve öğrenciler katılım sağladılar. Program TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol açıklaması ile başladı.
21 ve 26 Mart orman haftası dolayısı ile Gölcük Donanma İlkokulu okul bahçesinde orman haftasını kutladılar.
 
Orman Haftası kapsamında Gölcük Donanma İlkokulu Müdürü ve okul idaresi tarafında Gölcük Donanma İlkokul bahçesinde orman haftası programı düzenledi. Düzenlenen programa TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol, Okul Müdürü Kadir Sonugelen, veliler ve öğrenciler katılım sağladılar. Program TEMA vakfı Kocaeli temsilcisi Nermin Tol açıklaması ile başladı. 
 
Ormanlarla ilgili açıklama yapan açıklama yapan Nermin Tol; “21 ve 26 Mart orman haftasıdır. Bizde ormanlarımızın önemi anlamak ve anlatmak için sizin programınızda burada birlikteyiz. Ormansız bir yurt vatan değil. Ormanlarımızın yararları çoktur. Bu faydalarından biri, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak. Ormanların dağıttığı oksijenini bizler alıyoruz. Ormanlar toprak kaymasını önlüyorlar. Orman olmadığında toprak kaymalarına neden olur. O alan yeşillik yerine çöl olur. Bundan dolayı ormanlarımızı koruyup kollayalım” dedi.
 
Okul müdürü Kadir sonugelen; “biz okul olarak her yıl Orman haftasında bu etkinliklerimizi düzenliyoruz. Okulumuzda 9 minik TEMA öğrenci grubumuz vardır. Bu günde orman haftası olmasından dolayı biz okulumuzda öğrencilerimizle birlikte orman haftası kutlamaları hazırlıklarını yaparak okulumuzun bahçesinde bu programı düzenledik. Orman bir ülke için en önemli bir kaynaktır. Bizde elimizdeki var olan ormanlarımızı korumak ve bu ormanlarımızı çoğaltmak için çalışmalar yapılırken aynı zamanda öğrencilerimize ormanların faydaları anlatmak ve ormanların korunması için bilgiler veriyoruz. Öğrencilerimiz bu yaşta ormanların faydalarını aşılıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.