LASTİK İŞ

MİNİKLERDE 29 EKİM COŞKUSU

Eğitim 31.10.2018 - 17:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİKLERDE 29 EKİM COŞKUSU

Gölcük Şirinköy Anakolu'nun minikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir dizi etkinlikle kutladı. 'Genç Cumhuriyetçiler ' temalı bir etkinliğe imza atan minikler renkli görüntülere sahne oldu.

Gölcük Şirinköy Anaokul'u minikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Haftaboyunca çeşitli etkinlikler düzenlenen anaokulunda minik öğrenciler gösterileriyle, velilerden ve kendilerini izleyenlerden büyük alkış aldı. Şirinköy Anaokulu'nun başarılı müdürü Fatma Köroğlu ve yine başarıları kadrosunda bulunan öğretmenleri yine renkli bir etkinliğe imza attı.  HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER… 180 minik öğrencisi 'Cumhuriyet Coşkusu' temalı rengârenk tişört boyama etkinliği gerçekleştirdi. Minikler hem eğlenip hem de öğrenirken tişörtlerinin üzerlerinin ön yüzüne 'genç cumhuriyetçiler'  yazarken arka yüzüne ise '29 Ekim yazdı. Gölcük Şirinköy Anaokulu'nun birbirenden değerli velilerinin de katılım sağladığı bu etkinlik çocukların çok hoşuna gitti.  CUMHURİYET AYDINLANMANIN ADIDIR Cumhuriyet aydınlanmanın adıdır diyen Gölcük Şirinköy Anaokulu müdürü Fatma Köroğlu etkinlikler kapsamında bir konuşma yaptı. Köroğlu, “Bu devleti bizlere emanet eden atalarımızın bizlerden tek isteği cumhuriyetimizi her zaman koruyup geliştirmemizdir. Bu kapsamda çocuklarımıza bu bilgileri aktarmak bizler için büyük bir onurdur” dedi.   
Gölcük Şirinköy Anakolu'nun minikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir dizi etkinlikle kutladı. 'Genç Cumhuriyetçiler ' temalı bir etkinliğe imza atan minikler renkli görüntülere sahne oldu.

Gölcük Şirinköy Anaokul'u minikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Haftaboyunca çeşitli etkinlikler düzenlenen anaokulunda minik öğrenciler gösterileriyle, velilerden ve kendilerini izleyenlerden büyük alkış aldı. Şirinköy Anaokulu'nun başarılı müdürü Fatma Köroğlu ve yine başarıları kadrosunda bulunan öğretmenleri yine renkli bir etkinliğe imza attı. 
HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER…
180 minik öğrencisi 'Cumhuriyet Coşkusu' temalı rengârenk tişört boyama etkinliği gerçekleştirdi. Minikler hem eğlenip hem de öğrenirken tişörtlerinin üzerlerinin ön yüzüne 'genç cumhuriyetçiler'  yazarken arka yüzüne ise '29 Ekim yazdı. Gölcük Şirinköy Anaokulu'nun birbirenden değerli velilerinin de katılım sağladığı bu etkinlik çocukların çok hoşuna gitti. 
CUMHURİYET AYDINLANMANIN ADIDIR
Cumhuriyet aydınlanmanın adıdır diyen Gölcük Şirinköy Anaokulu müdürü Fatma Köroğlu etkinlikler kapsamında bir konuşma yaptı. Köroğlu, “Bu devleti bizlere emanet eden atalarımızın bizlerden tek isteği cumhuriyetimizi her zaman koruyup geliştirmemizdir. Bu kapsamda çocuklarımıza bu bilgileri aktarmak bizler için büyük bir onurdur” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.