LASTİK İŞ
ismail

MİNÜBÜSLER GÜNLÜK DEZENFEKTE EDİLECEK

Gölcük 17.03.2020 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNÜBÜSLER GÜNLÜK DEZENFEKTE EDİLECEK

Gölcük Belediyesi'nin koordinasyonunda, ilçemiz genelinde faaliyet gösteren yolcu taşıma minübüsleri her gün dezenfekte edilecek.

Coronavirüsü ile mücadele kapsamnında bugün, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer , Belediye Başkan Yardımcısı Doktor Şevket Kaba, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Çevre Mühendisi Serkan Aksöz ve Ziraat Mühendisi Murat Demir’in katıldığı toplantıda Gölcük Şehir içi minibüslerinin günlük dezenfektasyon işleminin yapılmasıyla ilgili kooperatif yetkilileriile bir araya geldi. İlçemiz ulaşımında kullanılan 190 minibüsün sistemli bir şekilde günlük dezenfektasyonunda kullanılmak üzere taşımacılık kooperatiflerine pülverizatör ve ekipman desteği yanında, pülverizatörün kullanımı ile ilgili de gerekli eğitim uzman ekip tarafından verildi.
Gölcük Belediyesi'nin koordinasyonunda, ilçemiz genelinde faaliyet gösteren yolcu taşıma minübüsleri her gün dezenfekte edilecek.

Coronavirüsü ile mücadele kapsamnında bugün, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer , Belediye Başkan Yardımcısı Doktor Şevket Kaba, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Çevre Mühendisi Serkan Aksöz ve Ziraat Mühendisi Murat Demir’in katıldığı toplantıda Gölcük Şehir içi minibüslerinin günlük dezenfektasyon işleminin yapılmasıyla ilgili kooperatif yetkilileriile bir araya geldi.

İlçemiz ulaşımında kullanılan 190 minibüsün sistemli bir şekilde günlük dezenfektasyonunda kullanılmak üzere taşımacılık kooperatiflerine pülverizatör ve ekipman desteği yanında, pülverizatörün kullanımı ile ilgili de gerekli eğitim uzman ekip tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.