LASTİK İŞ

MİTİNG ALANI DOLMAYA BAŞLADI

Asayiş 10.06.2018 - 13:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİTİNG ALANI DOLMAYA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit'te miting düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kala, bugün (Pazar) İzmit’te miting yapıyor. Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe Pazarı Alanı) saat 17.30’da başlayacak miting için vatandaşlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Miting saatinin 18'e sarkması beklenirken 100 bin kişinin alanı doldurması hedefleniyor. Öte yandan Denizli'deki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan özel uçağı ile Kocaeli'ye gelmesi bekleniyor. AKP BAYRAKLARIYLA SÜSLENDİ Mitingin yapılacağı Milli İrade Meydanı ve İzmit şehir merkezi tamamen AKP bayrakları ile süslenirken miting alanı Türk Bayrakları, Erdoğan ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Ayrıca mitinge gelen vatandaşlara binlerce bayrak ve şapka dağıtıldı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit'te miting düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kala, bugün (Pazar) İzmit’te miting yapıyor. Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe Pazarı Alanı) saat 17.30’da başlayacak miting için vatandaşlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Miting saatinin 18'e sarkması beklenirken 100 bin kişinin alanı doldurması hedefleniyor. Öte yandan Denizli'deki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan özel uçağı ile Kocaeli'ye gelmesi bekleniyor.

AKP BAYRAKLARIYLA SÜSLENDİ

Mitingin yapılacağı Milli İrade Meydanı ve İzmit şehir merkezi tamamen AKP bayrakları ile süslenirken miting alanı Türk Bayrakları, Erdoğan ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Ayrıca mitinge gelen vatandaşlara binlerce bayrak ve şapka dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.