LASTİK İŞ

MOBESE Kuruluyor !

Gölcük 06.08.2013 - 22:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MOBESE Kuruluyor !

Kocaeli İl Özel İdaresi Halıdere Değirmendere yolu arasına mobese sistemi kuruyor.

Kocaeli İl Özel İdaresi Halıdere Değirmendere yolu arasına mobese sistemi kuruyor. Geçtiğimiz hafta bu alanda meydana gelen kazadan sonra harekete geçen yetkililer bu alana mobese sistemi kuruyor.MOBESE SİSTEMİ DAHA GÜVENLİ OLACAKKurulacak yeni mobese sistemi sayesinde trafikte meydana gelebilecek olumsuz durum hemen ilgililere iletilerek meydana gelebilecek olası zaman kaybı da önlenmiş olacak. Geçtiğimiz hafta Halıdere’de meydana gelen kazada bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Yaşanan bu üzücü olaydan sonra yetkililer harekete geçerek Halıdere Değirmendere yolu arasına mobese sistemi kurmaya başladı. Kurulacak bu mobese sistemi sayesinde trafiğe çıkan vatandaşlar daha güvende olacak.
Kocaeli İl Özel İdaresi Halıdere Değirmendere yolu arasına mobese sistemi kuruyor.

Kocaeli İl Özel İdaresi Halıdere Değirmendere yolu arasına mobese sistemi kuruyor. Geçtiğimiz hafta bu alanda meydana gelen kazadan sonra harekete geçen yetkililer bu alana mobese sistemi kuruyor.
MOBESE SİSTEMİ DAHA GÜVENLİ OLACAK
Kurulacak yeni mobese sistemi sayesinde trafikte meydana gelebilecek olumsuz durum hemen ilgililere iletilerek meydana gelebilecek olası zaman kaybı da önlenmiş olacak. Geçtiğimiz hafta Halıdere’de meydana gelen kazada bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Yaşanan bu üzücü olaydan sonra yetkililer harekete geçerek Halıdere Değirmendere yolu arasına mobese sistemi kurmaya başladı. Kurulacak bu mobese sistemi sayesinde trafiğe çıkan vatandaşlar daha güvende olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.