LASTİK İŞ
ismail

MOBESKO ESKİ BAŞKANI CEZAEVİNDE

Gündem 24.02.2018 - 20:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MOBESKO ESKİ BAŞKANI CEZAEVİNDE

MOBESKO eski Başkanı Ramazan Baştürk, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ’nün 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında Kocaeli’de başlatılan soruşturmalar kapsamında MOBESKO eski Başkanı Ramazan Baştürk gözaltına alınmıştı. Daha sonrasında tutuklanan Ramazan Baştürk, 27 Mayıs 2017 tarihindeki davasında tahliye edilmişti. CEZASINI ÇEKECEK Hakkında terör örgütü üyesi olma ve örgüte finansman sağlama suçlaması ile dava açılan Baştürk için 7.5 ile 15 yıl arasında hapis cezası talep edilmişti. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında görülen davada Ramazan Baştürk, terör örgütüne yardım etmek suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile cezalandırılarak tahliye edilmişti. Cezası onanan Baştürk yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi. Açık cezaevinde bulunan Ramazan Baştürk cezasının kalan kısmını yattıktan sonra 25 Mart 2018 tarihinde cezaevinden çıkacak.
MOBESKO eski Başkanı Ramazan Baştürk, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ’nün 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında Kocaeli’de başlatılan soruşturmalar kapsamında MOBESKO eski Başkanı Ramazan Baştürk gözaltına alınmıştı. Daha sonrasında tutuklanan Ramazan Baştürk, 27 Mayıs 2017 tarihindeki davasında tahliye edilmişti.

CEZASINI ÇEKECEK

Hakkında terör örgütü üyesi olma ve örgüte finansman sağlama suçlaması ile dava açılan Baştürk için 7.5 ile 15 yıl arasında hapis cezası talep edilmişti. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında görülen davada Ramazan Baştürk, terör örgütüne yardım etmek suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile cezalandırılarak tahliye edilmişti. Cezası onanan Baştürk yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi. Açık cezaevinde bulunan Ramazan Baştürk cezasının kalan kısmını yattıktan sonra 25 Mart 2018 tarihinde cezaevinden çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.