MOBİL IŞIKLARDA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI

16.03.2020 - 14:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MOBİL IŞIKLARDA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI

Mobil Işıklar mevkiinde meydana gelen zincirleme kazaya, içlerinde bir yolcu otobüsünün de bulunduğu 5 araç karıştı. Kazada bir kişi araç içerisinde sıkışırken 5 kişide yaralandı.

D-100 karayolu üzerinden İzmit istikametinden gelerek Gölcük Amiral Sağlam Caddesi’nden dönüş yapmak isteyen aracın önüne çıkan kişi zincirleme kazaya neden oldu.  Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde Gölcük Mobil Işıklar da bir yaya yolun karşısına geçmek için trafik ışıklarına uymayarak karşıya geçmek istedi. Bu sırada İzmit istikametinden gelerek Gölcük Amiral Sağlam Caddesi’nde dönmek isteyen araç aniden frene basmak zorunda kaldı ve zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya toplamda 5 araç karışırken Adem B. Yönetimindeki 54 ABJ 096 plakalı aracın sağ koltuğunda bulunan Cabir D. isimli vatandaş araçta sıkışarak yaralandı.  YOLCULAR PANİK YAŞADI… Olayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Durum üzerine olay yerine 122 sağlık personeli 155 polis memurları ve itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde geldi.   54 ABJ 096 plakalı aracın içerisinde sıkışan Cabir D. sıkıştığı yerden kurtarıldı. Öte yandan kazaya karışan Karamürsel güzergâhlı Kenan P. Yönetimindeki 41 K 9602 araçta bulanan Burçin S. ,Yusuf K., Özgün U’da çeşitli yerlerinden yaralanırken araçta bulunan diğer yolcular büyük bir korku yaşadı.  Yaralılar Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  
Mobil Işıklar mevkiinde meydana gelen zincirleme kazaya, içlerinde bir yolcu otobüsünün de bulunduğu 5 araç karıştı. Kazada bir kişi araç içerisinde sıkışırken 5 kişide yaralandı.

D-100 karayolu üzerinden İzmit istikametinden gelerek Gölcük Amiral Sağlam Caddesi’nden dönüş yapmak isteyen aracın önüne çıkan kişi zincirleme kazaya neden oldu.  Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde Gölcük Mobil Işıklar da bir yaya yolun karşısına geçmek için trafik ışıklarına uymayarak karşıya geçmek istedi. Bu sırada İzmit istikametinden gelerek Gölcük Amiral Sağlam Caddesi’nde dönmek isteyen araç aniden frene basmak zorunda kaldı ve zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya toplamda 5 araç karışırken Adem B. Yönetimindeki 54 ABJ 096 plakalı aracın sağ koltuğunda bulunan Cabir D. isimli vatandaş araçta sıkışarak yaralandı. 
YOLCULAR PANİK YAŞADI…
Olayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Durum üzerine olay yerine 122 sağlık personeli 155 polis memurları ve itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde geldi.   54 ABJ 096 plakalı aracın içerisinde sıkışan Cabir D. sıkıştığı yerden kurtarıldı. Öte yandan kazaya karışan Karamürsel güzergâhlı Kenan P. Yönetimindeki 41 K 9602 araçta bulanan Burçin S. ,Yusuf K., Özgün U’da çeşitli yerlerinden yaralanırken araçta bulunan diğer yolcular büyük bir korku yaşadı.  Yaralılar Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.