LASTİK İŞ

MODA DÜNYASI ŞIK BAYANLARIN HİZMETİNDE

Ekonomi 30.08.2017 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MODA DÜNYASI ŞIK BAYANLARIN HİZMETİNDE

İlçemizin genç bayan müteşebbislerinden olan Kezban Dilaver, hafta başında Merkez Mahallesi Fatih Caddesi 1. Sokak Numara 12/C adresinde açtığı, “Moda Ayakkabı ve Çanta Dünyası” adlı dükkanını, Gölcük’te şık görünmek bayanların hizmetine soktu

AYAKKABI VE ÇANTA AĞIRLIKLI Bir kadının şık görünmesindeki en büyük aksesuarlarından birisi, hiç kuşku yok ki çanta ve ayakkabıdır. Bu konuda, hiç bir masraftan kaçınmayan bayanlar için, ilçemizde açılan, Moda Ayakkabı ve Çanta Dünyası adlı mağaza, tam da şık görünmek isteyen bayanların zevkine hitap ediyor. Mağaza sahibi Kezban Dilaver, ilçemiz bayanlarına bir çağrıda bulunarak, “Kaliteyi ve ekonomik alışveriş yapmak istiyorsanız, mağazamızda size uygun aksesuarları bulmanız mümkün. Yeni açmış olduğum Moda Ayakkabı ve Çanta Dünyası adlı mağazam aslında benim sayılmaz, çünkü bu mağazayı şık görünmek isteyen tüm Gölcüklü bayanlar için açtım. Ticaret hayatımda her ne kadar yeni bir isim olsamda, sattığım tüm ürünlerime kefilim. Bayramda şıklığını çanta ve ayaykkabı akeseuarı ile tamamlamak isteyen tüm bayanları mağazamız bekliyorum. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, ilçemiz ticaret hayatına yeni atılan, Kezban Dilaver hanımı tebrik ediyor, yeni işyerinde hayırlı bol kazançlar diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
İlçemizin genç bayan müteşebbislerinden olan Kezban Dilaver, hafta başında Merkez Mahallesi Fatih Caddesi 1. Sokak Numara 12/C adresinde açtığı, “Moda Ayakkabı ve Çanta Dünyası” adlı dükkanını, Gölcük’te şık görünmek bayanların hizmetine soktu

AYAKKABI VE ÇANTA AĞIRLIKLI

Bir kadının şık görünmesindeki en büyük aksesuarlarından birisi, hiç kuşku yok ki çanta ve ayakkabıdır. Bu konuda, hiç bir masraftan kaçınmayan bayanlar için, ilçemizde açılan, Moda Ayakkabı ve Çanta Dünyası adlı mağaza, tam da şık görünmek isteyen bayanların zevkine hitap ediyor. Mağaza sahibi Kezban Dilaver, ilçemiz bayanlarına bir çağrıda bulunarak, “Kaliteyi ve ekonomik alışveriş yapmak istiyorsanız, mağazamızda size uygun aksesuarları bulmanız mümkün. Yeni açmış olduğum Moda Ayakkabı ve Çanta Dünyası adlı mağazam aslında benim sayılmaz, çünkü bu mağazayı şık görünmek isteyen tüm Gölcüklü bayanlar için açtım. Ticaret hayatımda her ne kadar yeni bir isim olsamda, sattığım tüm ürünlerime kefilim. Bayramda şıklığını çanta ve ayaykkabı akeseuarı ile tamamlamak isteyen tüm bayanları mağazamız bekliyorum.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, ilçemiz ticaret hayatına yeni atılan, Kezban Dilaver hanımı tebrik ediyor, yeni işyerinde hayırlı bol kazançlar diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.