LASTİK İŞ

MOLDOVA’LI ELENA MÜSLÜMAN OLDU

19.07.2018 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MOLDOVA’LI ELENA MÜSLÜMAN OLDU

Moldova vatandaşı Elena CRIVITCHI Gölcük İlçe Müftülüğünde düzenlenen İhtida merasimi ile İslam dinine girdi.

Yapılan merasimde Moldova Vatandaşı Elena Crıtchı müslüman oldu. İlçe Müftüsü İlyas Öztel kendisine İslam dini hakkında bilgi vererek kendisine Kur'an-ı Kerim ve Meali, İslam İlmihali hediye edildi.  İSLAMİYETİ EN İYİ ŞEKLİDE YAŞA Müftü Öztel “Şu an itibari ile yeni doğmuş bebek kadar temizsin. Sadece Müslümanlığa geçmekle kalma. Kitaplarımızı iyi oku. Kur-an’ı kerimi cami hocalarımızdan öğren. İslamiyeti en iyi şekilde yaşa” dedi.
Moldova vatandaşı Elena CRIVITCHI Gölcük İlçe Müftülüğünde düzenlenen İhtida merasimi ile İslam dinine girdi.

Yapılan merasimde Moldova Vatandaşı Elena Crıtchı müslüman oldu. İlçe Müftüsü İlyas Öztel kendisine İslam dini hakkında bilgi vererek kendisine Kur'an-ı Kerim ve Meali, İslam İlmihali hediye edildi. 

İSLAMİYETİ EN İYİ ŞEKLİDE YAŞA
Müftü Öztel “Şu an itibari ile yeni doğmuş bebek kadar temizsin. Sadece Müslümanlığa geçmekle kalma. Kitaplarımızı iyi oku. Kur-an’ı kerimi cami hocalarımızdan öğren. İslamiyeti en iyi şekilde yaşa” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.